Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muke po kopiću

Nove glavobolje za plave: Pred Dragovoljac otpao još jedan igrač

Zagreb: Dinamo golom Luke Menala poveo u utakmici protiv Genka
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
02.04.2022.
u 16:45

Da budu potpuno sigurni, plavi su svoga mladog napadača poslali na pretrage, a zbog toga će propustiti sutrašnji susret, no već za nekoliko dana će biti spreman za nastavak sezone, uvjeravaju nas iz Dinama

Dinamo u nedjelju od 17 sati na Maksimiru dočekuje posljednjeplasiranu momčad prvenstva, Hrvatski dragovoljac. Bit će to nastavak napete HNL sezone i borbe za naslov u kojoj je svaki bod bitan.  Naravno, od Dinama se očekuje da će u ovome susretu slaviti, a čak i pokazati poboljšanje napadačkog dijela igre, iako je pitanje koliko je to Kopić na treninzima mogao popravljati s obzirom da nije na raspolaganju imao čak 11 igrača.

No, iako su u Dinamu ponosni na svoje reprezentativce, molili su se u Maksimirskoj 128 samo da se netko još ne ozljedi.  Arijan Ademi je odradio dva susreta sa Sjevernom Makedonijom bez ozljede, što je posebno bitno budući da je tek u postepenom procesu povratka na travnjak, a u plavoj je momčadi neizmjerno bitna karika, osobito sada u ovom napetom finišu sezone. Zapravo, gotovo svi su se u klub svi vratili potpuno zdravi. Iako se Sadegh Moharrami požalio u reprezentaciji na bol u nozi, ispostavilo se da se radi samo o grču, a samo se jedan igrač požalio na konkretnije zdravstvene tegobe zbog čega će propustiti susret s Dragovoljcem.

Naime, nakon povratka s reprezentativne akcije bosanskohercegovačke reprezentacije, Luka Menalo se  liječničkoj službi požalio na probleme s disanjem, nešto kao prehladu. Da budu potpuno sigurni, plavi su svoga mladog napadača poslali na pretrage, a zbog toga će propustiti sutrašnji susret, no već za nekoliko dana će biti spreman za nastavak sezone, uvjeravaju nas iz Dinama.

"Menalo se vratio s određenim problemima, neće konkurirati za utakmicu, ali kroz par dana bit će u redu. Što se tiče Ademija, u procesu je povratka nakon ozljede pa je u dogovoru s makedonskim izbornikom u prvoj utakmici igrao 60 minuta, a u drugoj 90. Dobio je kvalitetnu minutažu i progresivno dizanje minutaže pa je i on profitirao. Ristovski je odigrao dvije utakmice i igrao je i 90 minuta u Koprivnici. Ponosni smo na obojicu, ostvarili su jednu veliku pobjedu, ostaje malo žal za drugom utakmicom. Dali su sve od sebe", rekao je trener Zagrepčana pred sutrašnji susret.

24.02.2022., stadion Maksimir, Zagreb - Uzvratna utakmica sesnaestine finala UEFA Europske lige, GNK Dinamo - FC Sevilla. Luka Menalo Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

>> Skupina Hrvatske na SP-u:

Ključne riječi

Komentara 1

BB
Bad Blue Bosanac
17:56 02.04.2022.

Dinamo šampijon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije