Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručni komentator

Mourinho podcijenio Hrvatsku, a onda o nama rekao nešto sasvim drugačije!

Hrvatska Nigerija
Foto: Reuters/Pixsell
1/20
20.06.2018.
u 23:19

Mateo Kovačić na konferenciji za medije izjavio je da misli da, ako izuzmemo Messija, Hrvatska ima bolje igrače.

Hrvatska nogometna reprezentacija odlično je započela svoj put na Svjetskom prvenstvu jer je u prvom kolu pobijedila Nigeriju s 2:0 i nalazi se na vrhu skupine D. No, vremena za slavlje nije bilo, već sutra nas očekuje veliki dvoboj - protiv Argentine.

Naši su spremni za taj izazov, svjesni da igraju protiv jakog protivnika, ali s vjerom u svoje mogućnosti. Mateo Kovačić na konferenciji za medije izjavio je da misli da, ako izuzmemo Messija, Hrvatska ima bolje igrače. Izbornik Dalić rekao je pak da vjeruje u svoju momčad i da se ne misli braniti protiv Messija i društva.

>>Pogledajte što Rusi misle o Hrvatskoj!

A svoje mišljenje izrekao je i slavni trener Jose Mourinho, koji smatra da Hrvatska može igrati protiv Argentine.

- Hrvatska je momčad s talentiranim i iskusnim igračima koji igraju u najboljim klubovima svijeta. Mislim da se posljednjih godina nisu dovoljno posvetili stvaranju sljedeće generacije, ali još uvijek imaju skupinu igrača, posebno u veznom redu, koji su među najboljima na svijetu, rekao je Mourinho pa zaključio:

- Argentina je Argentina. Ali mislim da Hrvatska ima momčad koja može Argentincima prirediti tešku utakmicu.

Zanimljivo je kako je Mourinho promijenio mišljenje jer je uoči početka natjecanja podcijenio Hrvatsku i govorio kako nećemo proći skupinu, a ispred nas je, osim Argentine, vidio i Nigeriju.

>>Pogledajte susret hrvatskih i srpskih navijača

- Nigerija me razočarala i sad Hrvatsku vidim kao momčad koja ima veće šanse plasirati se dalje, rekao je nakon susreta. Sad, eto, vjeruje da možemo i s Argentinom... Nadamo se da je barem ovoga puta u pravu.

Komentara 18

RS
rasta sev
07:19 21.06.2018.

Čak i nije bitno hoćemo li dobiti Argentinu već je bitno dobiti Island i proći dalje prvi put nakon 98. Još je bitno čemu novinari inzistiraju na Kaliniću kad je ridikul sam sebe otpisao.

DI
Diosiario
03:46 21.06.2018.

Mourinho zafrkava

PV
prcko.vitamincic
07:20 21.06.2018.

Ljudi, pa stvar je vrlo jasna, Messi je promašio penal, dakle, on se mora iskupiti, sve lopte će ići prema Messiju, dakle kaj je rješenje? Trojica gledaju samo u Messija i ne puštaju ga, a po potrebi lome mu noge odmah na početku da se osiguramo. Stvar je jednostavna za dobiti sicer sto posto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije