Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentinci u čudu

Messi šokirao izjavom uoči dvoboja s Hrvatskom

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
19.06.2018.
u 11:22

Vatreni su vodeći u skupini, imaju tri boda nakon pobjede protiv Nigerije, dok su Argentinci kiksali i odigrali 1:1 protiv Islanda

Prvo kolo Svjetskog prvenstva u Rusiji danas će završiti, a već večeras Rusija i Egipat otvaraju drugo kolo. A u njemu će naši nogometaši odigrati najjaču utakmicu u skupini, onu protiv Argentine.

Vatreni su vodeći u skupini, imaju tri boda nakon pobjede protiv Nigerije, dok su Argentinci kiksali i odigrali 1:1 protiv Islanda, što ih je dovelo u situaciju da se moraju vaditi protiv nas.

>>Pogledajte kako je Ćiro komentirao slučaj Kalinić

Taj remi prilično ih je izbacio iz takta, u njihovu kampu vlada velika panika. Izbornik je bio prilično nezadovoljan, zbog čega je odlučio najmanje trojicu igrača izbaciti iz prve momčadi. Sampaoli je nezadovoljan igrom, kako u napadu, tako i u obrani. Ni Messiju nije išlo, čak je promašio jedanaesterac.

– Naravno da mi je žao zbog promašenog jedanaesterca. Da sam ga zabio, Island bi se otvorio i imali bismo mnogo više prostora. Ovako sam frustriran jer su se samo branili. Sad se okrećemo utakmici protiv Hrvatske, moramo se izvući – rekao je Messi pa onda dao jednu čudnu izjavu:

Lionel Messi
1/10

– Mislim da smo u obrani igrali fenomenalno, kazao je Messi i tom izjavom začudio argentinske novinare koji su poprilično šokirani. I to iz dva razloga! Prvi je taj što se od Argentine očekuje da igra napadački nogomet i da u tom segmentu oduševi, posebno protiv reprezentacija poput Islanda, a drugi je, pišu Argentinci, što svi smatraju da su odigrali jako loše u obrani i ostavljali puno prostora islandskim nogometašima. Čak je i izbornik Sampaoli u izjavi izrazio nezadovoljstvo obranom. Messi je, očito, gledao neku drugu utakmicu.

Komentara 42

DU
Deleted user
13:35 19.06.2018.

Ovo stvarno nema veze s nikakvim novinarstvom, vrijeme je da napustim ovo žutilo za uvijek.

DU
Deleted user
12:53 19.06.2018.

Aj ne seruckaj

MI
Mikrovalna
12:25 19.06.2018.

Ja sam šokiran. Ovo je toliko šokantna izjava da ne mogu doći sebi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije