Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luka je iskren

Modrić napokon otkrio što misli o Ronaldu! Ova izjava iznenadila je mnoge

Luka modrić
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
15.10.2018.
u 19:22

Nakon deset godina uspio je prekinuti apsolutnu vladavinu Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Najbolji nogometaš u 2018. godini Luka Modrić najveći je kandidat za Ballon d'Or, najprestižniju nogometnu nagradu na svijetu koju dodjeljuje France Football.

Nakon deset godina uspio je prekinuti apsolutnu vladavinu Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Međutim, Portugalac nije baš najbolje prihvatio Lukinu vladavinu pa je e odbio doći na dodjele nagrada.

Modrić je za France Football otkrio koji su mu igrači najbolji na svijetu.

- Kada bih mogao birati bilo kojeg suigrača na svijetu, onda bih izabrao Zinedinea Zidanea - rekao je Modrić, a onda i usporedio Ronalda i Mbappea.

- Ronaldo je iznad svih, ali Mbappe će još puno napredovati - zaključio je Modrić.

>> Luka Modrić ovim potezom izluđuje protivničke igrače:

Ključne riječi

Komentara 15

SO
sohnahoakasaa
22:33 15.10.2018.

dećki crnovečki ...jako se razmete u nogomet i svaki ima svog ljubimca iz tisuću i jednog razloga. Zakaj je tak teško biti čovek, biti iskren i pravedan. Sve osvojene titule je Luka Modrić, Hrvat ove godine zaslužio. Sve i dajtee najte biti 'e de ri'

MA
maximinimax
06:23 16.10.2018.

Uh, već mi malo fali Severina ili bar Precjednica

BU
bubacro
11:04 16.10.2018.

kaj je rekao ovima ,kaj onima . smjesno da bas ni jedne nase novine nemogu s nijednim nasim igracem napraviti posteni intervju .limitirani novinari ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije