Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO

Predsjednik Partizana: U Srbiji se namještaju utakmice!

09.02.2018.
u 10:12

- Uefa je prošle godine poslala pismo u kojem je označila osam klubova Superlige sumnjivim za namještanje. Nikad nije odustala od tih upozorenja. Ako europska kuća nogometa tako vidi, zašto ne bih i ja?

U Srbiji se namještaju nogometne utakmice, tvrdi predsjednik FK Partizana Milorad Vučelić.

- Ima, naravno da ima. To ne moram znati, međutim, vi kao novinari biste trebali. Znam, pitat će vas da dokažete tvrdnje, ali novinar nije tu da dokazuje nego da konstatira kako se netko povlači, s kakvim momčadima igra i ostalo. Znate i sami kako će završiti 50 posto utakmica, posebno u drugom dijelu sezone - rekao je Vučelić za srbijanske medije pa dodao:

- Uefa je prošle godine poslala pismo u kojem je označila osam klubova Superlige sumnjivim za namještanje. Nikad nije odustala od tih upozorenja. Ako europska kuća nogometa tako vidi, zašto ne bih i ja? Ako bi postajala neka nezavisna istraga, kao što je bilo u Italiji, pod uvjetom da se moj iskaz ne pojavi u novinama, bio bih spreman pomoći skromnim znanjem. Ne posjedujem dokaze, ponudio bih indicije, ukazao na sumnjive mreže.

Vučelić tvrdi i da su veliki problem suci.

- Jedinog našeg suca s međunarodnim rejtingom optužuju, kažu da je lopuža. Ovi ostali? Većina ne zna suditi. Legitimno je zapitati: ne zna ili ima neki drugi motiv? Postoje dva rješenja: ili da nauče ili da se sklone - zaključio je predsjednik Partizana.

Komentara 7

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
10:49 09.02.2018.

Naravno da se namestaju. To je svima koji imalo prate sport jasno.

MN
Mamuti na plaži
11:29 09.02.2018.

kod nas Zemunaca sve pošteno..tko jači ,kači.

DU
Deleted user
16:49 09.02.2018.

Ništa ne brinite 13 veljace dolazi vam u pohode vitez od domoljubnog rodjendana Z.Mamic. na njega su ljetos nasrnuli hajduci Mijata Tomica ali su promašili barut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije