Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljev kup

Pogledajte Rakitićev pogodak u pobjedi Barcelone nad Valencijom

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.02.2018.
u 23:37

U 82. minuti Suarez je ukrao loptu obrani domaće momčadi i idealno poslužio hrvatskog reprezentativca. Rakitić je s 14 metara odlično gađao i pogodio nebranjeni dio mreže Valencijina vratara

Ivan Rakitić bio je strijelac za Barcelonu u uzvratnoj utakmici polufinala Kraljeva kupa. Katalonska je momčad u gostima pobijedila Valenciju s 2:0 i tako potvrdila prolaz u finale. U prvoj utakmici Barca je na Nou Campu slavila s 1:0.

Prvi pogodak na Mestalli u 49. minuti zabio je Philippe Coutinho koji je na poluvremenu zamijenio Andrea Gomeza. Luis Suarez sjajno je prošao po lijevoj strani i ubacio na drugu vratnicu, a Brazilac je sjajno prevario vratara Jaumea Domenecha.

U 82. minuti bilo je 2:0. Suarez je ukrao loptu obrani domaće momčadi i idealno poslužio hrvatskog reprezentativca. Rakitić je s 14 metara odlično gađao i pogodio nebranjeni dio mreže Valencijina vratara. 

Barcelona će u finalu Kraljeva kupa igrati protiv Seville.

Komentara 3

CA
Catalonia
01:08 09.02.2018.

Bravo Raketa. Na visini zadatka ko i uvijek😉👌👊🔴🔵🔴🔵

IL
ilijan1a
07:22 09.02.2018.

Nemogu vidjeti video ali sam vidio u živo. Rakitić je poseban igrač njegovi potezi ga odvajaju od prosjeka.

DU
Deleted user
00:36 09.02.2018.

s 14 m ...hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije