Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak je u formi

Ozlijeđeni igrač dobio dijete i oduševio izjavom: Na meni to jedino radi...

Pal Andre Helland
Foto: Screenshot/NRK
08.02.2018.
u 21:21

Norveški reprezentativac nedavno je dobio dijete, a sada je izjavom oduševio mnoge, a posebno je razveselio svoje suigrače i navijače

Igrač norveškog Rosenborga 28-godišnji Pål André Helland ima problema s ozljedama. Već je duže vrijeme izvan terena, pa veću pažnju posvećuje obitelji.

Norveški reprezentativac nedavno je dobio dijete, a sada je izjavom oduševio mnoge, a posebno je razveselio svoje suigrače i navijače.

- Penis je trenutačno jedina stvar koja radi na meni - ispalio je kao iz topa Pål André Helland i pokupio simpatije.

Helland cijelu karijeru igra za Rosenborg, a za norvešku reprezentaciju odigrao je šest utakmica.

Komentara 2

AS
atilla sb 1986
21:44 08.02.2018.

Hahahaha bravo majstore..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:39 09.02.2018.

koje li igracine svjetskog kalibra iz svjetske lige s toliko osvojenih svjetskih prvenstava, liga prvaka, itd. da se o njemu pise na naslovnici vecernjeg....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije