Naslovnica Sport Nogomet

Mihajlović koji boluje od leukemije dobio karikaturu koja je sve digla na noge

Poruke podrške srpskom treneru stižu sa svih strana, a danas je objavljena jedna karikatura koja će Siniši dati dodatnu snagu u borbi protiv opake bolesti
15. srpnja 2019. u 17:49 2 komentara 5404 prikaza
Siniša Mihajlović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Srpski nogometni trener Siniša Mihajlović (50) otkrio je kako boluje od akutne leukemije. 

Siniša Mihajlović KONFERENCIJA Mihajlović potvrdio: Bolujem od akutne leukemije! Otac mi je umro od raka, zato sam se testirao

- Otac je umro od raka, pa se redovito testiram. Da nismo izvršili ove testove, ne bih vidio nikakve simptome godinu dana - kazao je Mihajlović, koji ostaje trener Bologne.

Poruke podrške srpskom treneru stižu sa svih strana, a danas je objavljena jedna karikatura koja će Siniši dati dodatnu snagu u borbi protiv opake bolesti.

Karikaturist Hamid Sahari jedan od zadnjih crteža posvetio je Mihajloviću i to kako izvodi slobodan udarac.

Talijani su oduševljeni karikaturom, a poruke podrške dalje stižu na Mihajlovićevu adresu.

Siniša Mihajlović Hitno na terapiju Grozne vijesti potresle nogometni svijet: Mihajlović prekida karijeru zbog teške bolesti

Siniša  je karijeru počeo u Borovu, te je nosio dresove Vojvodine i Crvene zvezde. Iz Beograda je otišao u Italiju, gdje je igrao u Romi,  Sampdoriji i Laziju. Pred kraj karijere je nosio dres Intera.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • Rope22:

    Vasceo svet prvo zaprepašten, sada se digao na noge, što će sutra da bude?Ja jednostavno ne ću moći da zaspem.Kako da si pomognem?

  • croban1111:

    Ljudi jednostavno ne znaju što bi prije pročitali.Sagu o Đoki ili o ovoj vascelo svetskoj tragediji, najvećoj u zadnjih otprilike 150 milijuna godina.Zato vjerojatno ovaj kolaps sa komentarima.Milijuni hoće da komentarišu i jednostavno došlo je do zagušenja veze.Puče veza.