Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Maksimirske radove "nadgledao" i Luka Modrić

luka modrić maksimir (1)
Foto: gnkdinamo.hr
1/3
06.07.2011.
u 12:57

Engleski mediji raspisali su se da se Luka Modrić tajno nalazi s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem, a on u – Maksimiru

Bivši modri kapetan posjetio je bivši klub i ostao očaran radovima koji se događaju na stadionu na koji je toliko puta istrčao. U pratnji izvršnog predsjednika Zdravka Mamića, člana izvršnog odbora Ade Kožula i klupske glasnogovornice Morane Đurčević Luka je obišao gradilište na Maksimiru.

– Ovo izgleda vrhunski! Saznao sam što je sve u planu u sklopu uređenja i kada čujem kako će sve ovo izgledati za pet dana, naježim se. Ovaj klub uistinu zaslužuje puno bolji ambijent u kojemu će, vjerujem, zaigrati i Ligu prvaka. Siguran sam da ću vas vrlo brzo ponovno posjetiti i uživati u punom sjaju Maksimira – istaknuo je Modrić za klupsku stranicu.

Ključne riječi

Komentara 6

PL
pobočnik liubo
22:46 06.07.2011.

kako onaj ,,g\'\' krivo leži, nije u ravnini i glupo izgleda...

VA
Vatrenko
14:55 06.07.2011.

nije bas kao sto novinari pisu \"smikanje\" maksimia. Stvarno se dosta pokrenulo i radi se punom parom. ne samo sjedala i travnjak nego i restauriranje iznutra te popravci onih betonskih ostecenja... mislim, ovo je vise nego sto je se uu zadnjih 20 godina radilo... bome, nije samo sminkanje rugla... (hvala bogu)

CP
copy paste
21:01 06.07.2011.

biti će dobar maksimir.ove tribine već sad izgledaju jako fino.sve u svemu mislim da će dinamo moći bez sramote ugostit bilo koji klub europe kad se to sve skubicira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije