Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri boda

Kek zadovoljan: Znao sam da se nećemo osramotiti u Europi

Kek
Goran Kovacic/pixsell
12.12.2013.
u 23:19

- Iznenadili smo sami sebe. Betis, Lyon i Vitoria nisu bezvezne ekipe. Znao sam da se nećemo osramotiti - rekao je Kek.

Trener Rijeke Matjaž Kek podvukao je crtu nakon što je njegova momčad odigrala 0:0 s Betisom u posljednjoj utakmici u skupini Europske lige. Kek je na kraju zadovoljan.

- Čestitam igračima, odigrali su koliko su mogli. Mislim da smo mogli dobiti da smo bili malo svježiji i odmorniji. No, zadovoljan sam bodom. Betis je na početku utakmice imao energiju, ali smo ih smirili. Nakon toga smo imali čiste zicere. Kad protiv takvog protivnik u Europi ne zabiješ gol, zna se osvetiti - rekao je Kek za HTV.

- Završili smo Europu kao što smo htjeli, pozitivnim rezultatom. U nekim su situacijama igrači bili malo brzopleti, ali još uvijek učimo. Pošteno smo odradili natjecanje u Europi. To nam je odnijelo puno snage.

Kako bi ocijenio nastup Rijeke?

- Ne bih rekao da je bilo odlično, ali smo zadovoljili. Sve smo iznenadili kad smo ušli u Europsku ligu. Na Kantridi smo bili moćni. Znamo što nam nedostaje, ali smo igrali pošteno i hrabro. Tu je puno grešaka, ali mi je važno da igrači daju sve od sebe.

Rijeka se kući mogla vratiti i s tri boda da su Benko i Krstanović protiv Betisa bili malo precizniji.

- Želio sam pobjedu. Pokazali smo da imamo potencijal. Ne ide preko noći i moramo se prilagoditi. Iznenadili smo sami sebe. Betis, Lyon i Vitoria nisu bezvezne ekipe. Znao sam da se nećemo osramotiti.

>> Rijeka remizirala s Betisom u posljednjoj europskoj utakmici

Komentara 3

MJ
marijan.jedvaj
07:40 13.12.2013.

Rijeci ove godine svaka čast, samo tako naprijed...

Avatar morski covik 3
morski covik 3
07:06 13.12.2013.

Gospodin Kek nam je priredio puno lijepih trenutaka! Hvala i samo naprijed! Krepat ma ne molat!!!

OK
okvardz
09:10 13.12.2013.

Bravo Rijeka ma super sportska ste ekipa godine za 2013.godinu. Još jednom bravo bravo bravo.Želim vam da 2014.godinu budete još bolji ako vam to ne uspije onda da budete barem kao ove godine.Pozdrav navijać Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije