Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokomotiva - Cibalia

Kajzerica se obnavlja uoči polufinala Kupa: Kao da igramo LP

Lokomotiva - Cibalia (1)
Slavko Midžor/Pixsell
16.04.2013.
u 15:48

– Razmišljamo samo o osvajanju kupa. Živimo za tu utakmicu i pozivam gledatelje i navijače da dođu i pomognu nam

Umivena i obnovljena Kajzerica dočekala je novinare uoči uzvratnog polufinalnog dvoboja Hrvatskog kupa između Lokomotive i Cibalije (Maksimir, srijeda, 19 sati). Nastavljeni su radovi, a prvi bi se dio trebao završiti do jeseni...

Kao da igramo Ligi prvaka

– Već imamo teren s umjetnom travom, kao i onaj s prirodnom, a uskoro će pokraj tog travnjaka sve zazelenjeti pa ćemo imati nekoliko igrališta. Obnovili smo svlačionice i klupske prostorije, a ovaj prvi dio “rehabilitacije” zapuštene Kajzerice stajat će nas otprilike milijun eura! Da nam Grad da samo tri posto novca koji je uložen u Zagrebello, ovdje bismo napravili bolji i ljepši kamp – kazao je direktor Lokomotive Božidar Šikić.

Okupana suncem, uljepšana Kajzerica krasno izgleda, a Šikića je iz takta jedino izbacio razuzdani fotoreporter, koji je uredno gazio po zemlji s tek posađenom travom... Nervoze nema u svlačionici lokosa, imaju dobar rezultat iz prve utakmice u Vinkovcima (1:1) i vjeruju u finale:

– Osjećaj je kao da igramo Ligu prvaka! Ovo je naša utakmica sreće i zadovoljstva, nagrada igračima za odličnu sezonu – rekao je Lokomotivin trener Tomislav Ivković i dodao:

– Pobjeda 5:1 protiv Slavena udahnula nam je samopouzdanje. Šanse za prolaz su 51:49 za nas zbog gola u gostima. Recept je hladna glava i vruće srce.

Kapetan Leonard Mesarić ističe:

– U svlačionici nema nervoze, ne osjeća se pritisak, samo velika želja.

Domagoj Antolić je dodao:

– Razmišljamo samo o osvajanju kupa. Živimo za tu utakmicu i pozivam gledatelje i navijače da dođu i pomognu nam – kaže Antolić, dok njegov klub uživa u trenucima ponosa: i seniori i juniori i kadeti igraju polufinale kupa!

>>Krstičević: Čeka nas dug put, ali želimo trofej

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije