Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKO PRVENSTVO

Inter slavio u Bologni: Brozović odigrao cijelu utakmicu, Perišić ni na klupi

Reuters
03.04.2021.
u 22:45

Vodeći Inter sada ima 68 bodova, osam više uz utakmicu manje od drugog Milana.

Nogometaši Intera napravili su još jedan korak prema osvajanju naslova prvaka Italije 1:0 (1:0) pobjedom na gostovanju kod Bologne u posljednjem susretu 29. kola Serie A.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Romelu Lukaku u 31. minuti kada je uspio ugurazti loptu preko gol-linije nakon što mu je Ravaglia obranio prvi pokušaj.

Marcelo Brozović odigrao je čitav susret za Inter dok Ivan Perišić nije konkurirao za nastup.

Vodeći Inter sada ima 68 bodova, osam više uz utakmicu manje od drugog Milana koji je ranije u subotu odigrao 1:1 protiv Sampdorije, a 10 više uz također utakmicu manje od treće Atalante.

Bologna je 11. s 34 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije