Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

I žestoka cura Žanamari u kavezu MMA lige

mma žanamari
Foto: Deyan Barić Dominionart
1/4
PR
Autor
PR članak
05.02.2013.
u 12:17

Cibona je ove godine dom odvažnih boraca iz cijele Hrvatske, a ionako napetu atmosferu dodatno će svojim nastupom "zapaliti" Žanamari & J'Animals.

Ona je seksi. Ona ima glas. Ona je u kavezu...

Cibona je ove godine dom odvažnih boraca iz cijele Hrvatske, a ionako napetu atmosferu dodatno će svojim nastupom "zapaliti" Žanamari & J'Animals. Kada smo razmišljali koja žena bi se svojim glasom i energijom uklopila u naš kavez, odgovor je bio: samo Žanamari Lalić. Cijelom spektaklu glazbeno smo željeli pridružiti nekoga tko rokerskom atmosferom još više može podići adrenalin publike. Žanamari je žena koja, osim glasom, prži i svojom pojavom. Zaključili smo da je nastup Žanamari "opaka" konkurencija našim ring ljepoticama, a publika će pljeskom pokazati tko je više "zapalio" atmosferu.

– Iz organizacije MMA-a već su me u prijašnjim sezonama nekoliko puta pozvali da pogledam borbe, a kako su mi borilački sportovi bili hobi, sa zadovoljstvom sam se odazvala. Moram priznati da su me i organizacija i borci oduševili. Sve je na jednoj svjetskoj razini i odmah na prvu sam razvila veliki respekt prema borcima te neke od njih zaista počela pratiti. Primijetila sam da neki borci već imaju bazu navijača i ovacije kao da su nogometna momčad. Jako mi se svidio i odabir glazbe na koju borci izlaze i na koji cure plešu u pauzama. Bilo je puno rocka i metala. Drago mi je da su nas zvali da zasviramo u ovogodišnjoj sezoni MMA lige u Ciboni. Mislim da ćemo se energijom odlično uklopiti u ovu nabrijanu atmosferu. Moje životinje - J'Animalsi - i ja smo definitivno na stageu jednako strastveni kao borci u kavezu, tako da bi možda bilo pametno i nas za vrijeme svirke pospremiti u kavez (smijeh). Za MMA publiku u Ciboni izvest ćemo premijerno našu novu stvar "Gentleman" koju smo nedavno objavili u formi live spota iz Boćarskog doma: http://www.youtube.com/watch?v=KNzbK3ItJ9U. Osim autorskih zagrijat ćemo ekipu i coverima najvećih rock-hitova iz 80-ih, 90-ih i, naravno, aktualnim stvarima – izjavila je Žanamari.

Prvo kolo Hrvatske MMA lige na rasporedu je 9. veljače s početkom u 20.30 sati, a prijenos uživo je na Oyo.hr. Posjetitelje očekuju seksi ring-djevojke, Žanamari & J'Animals, vrhunski borci i tona testosterona.

Ulaznice potražite na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Neka igre MMA lige počnu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?