Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTANITE DOMA

HRT je pripremio veliko iznenađenje! Ovo će mnoge razveseliti

HRT
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/75
06.04.2020.
u 13:40

U pripremi i realizaciji serije korišteni su materijali snimljeni za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali i posebni intervjui, arhivski materijali i sva raspoloživa građa. Uz podsjećanje na svaku utakmicu Svjetskog prvenstva serija Junaci našega doba donosi i posebne priče o najvažnijim akterima i ključnim igračima Vatrenih

Pandemija nas je zadržala među četiri zida, a vrijeme kratimo na razne načine. Ipak, vjerojatno najviše ljudi dane provodi uz TV i kompjuterski ekran.

Kako bi nam dane učinili zanimljivijim, s HRT-a je stigla sjajna vijest za sve ljubitelje nogometa i hrvatske reprezentacije

Uz prvi program moći ćete se prisjetiti sjajnih dana kada smo svi navijali za naše vatrene u Rusiji na Svjetskom prvenstvu. Ne radi se o snimkama utakmica već o cijelom putu, od kvalifikacija do nezaboravnog dočeka. 

Hrvatska radiotelevizija od ponedjeljka 6. travnja počinje s prikazivanjem dokumentarne serije "Junaci našega doba" posvećene "srebrnoj" generaciji Vatrenih koja je na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji oduševila cijeli nogometni svijet.

Dokumentarna serija će biti prikazana u pet epizoda po 52 minute ponedjeljkom navečer na HRT 1. Serijal prati hrvatsku reprezentaciju od dramatičnog završetka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo preko sedam napetih utakmica u Rusiji sve do nezaboravnog dočeka Srebrnih u Zagrebu.

HRT
1/30

U pripremi i realizaciji serije korišteni su materijali snimljeni za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali i posebni intervjui, arhivski materijali i sva raspoloživa građa. Uz podsjećanje na svaku utakmicu Svjetskog prvenstva serija Junaci našega doba donosi i posebne priče o najvažnijim akterima i ključnim igračima Vatrenih.

Scenaristi serijala su Ivan Blažičko i Mislav Brcko, redatelj je Zlatko Mijoč, a veliki dio posla odradila je ekipa Hrvatske nogometne televizije, uključujući Gorana Ciglara, Milu Horvat, Anđelka Kecmana, Domagoja Glavaka, Nenada Petrića, Davora Komeričkog i Sašu Marića.

"Iako su biografije naših reprezentativaca poznate, vjerujemo da smo u seriji dobili svjedočanstva koja do sada nismo čuli ni vidjeli. Kako će epizode promicati, mislim da će i kod gledatelja buditi sve više emocija. Ne plačem često, ali kada sam pogledao zadnje dvije epizode, uglavnom sam plakao. Jednostavno, emocija koja se prelijeva s ekrana je čudesna", izjavio je izvršni producent serijala Ivan Blažičko.

>>> Pogledajte kako je izgledao doček vatrenih na trgu

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar saaarac
saaarac
15:53 06.04.2020.

Ja pomislio uručit će otkaze ilitiga pedalu svim uhljebima na Prisavlju, iz solidarnosto zbog krize, kad ono...

DN
davaj_nama
17:19 06.04.2020.

Ja mislio ukinuli tv pretplatu

KP
konzervativni_preporod
17:29 06.04.2020.

Zamisli koliko naivaca plaća ovo leglo korupcije i nepotizma.. većina nas nije nikada upecana srećom ne plaćamo i nadamo se propasti te tvorevine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije