Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO RJEŠENJE

Grčka žalba odbijena, Srbi su mogli poslati jedino zahvalnicu Fibi

Tučnjava Grčka - Srbija
Sportnet.gr
29.08.2010.
u 08:33

- Srećom, na toj utakmici nije bilo puno publike pa se neredi nisu spustili s tribina na parket – ističe glavni tajnik Fibe Baumann.

Glavni tajnik Fibe Patrick Baumann odgovarao je na novinarska pitanja među kojima je najneugodnije za njega bilo ono grčkog novinara.

– Ne mislite li da je kazna za Srbina Krstića preblaga u odnosu na onu koju su dobili Fotsis i Schortsanitis? Pa čovjek je bacio stolac na suparnika, ozlijedio ga (pet šavova) i dobio samo utakmicu više od ostalih?

– Nije ovo mjesto za diskusije tog tipa, ionako je ona poveća na Facebooku i Twitteru. Srećom, na toj utakmici nije bilo puno publike pa se neredi nisu spustili s tribina na parket – odgovorio je Baumann, dodavši još da je grčka žalba odbijena.

Neki je američki novinar pitao jesu li se i Srbi žalili.

– Srbi su mogli poslati Fibi jedino zahvalnica što je bila tako milostiva prema njima (tri utakmice Krstiću i dvije Teodosiću), diplomatskim odgovorom obranio se Baumann, kao i na pitanje koliko će SP-u nedostajati zvijezde poput Bryanta, LeBrona, Gasola, Nowitzkog, Kiriljenka, Parkera, Ginobilija.

– Bryant nije tu, no zato Durant jest. Nema Ginobilija, no tu je Delfino. Ovo će biti prilika svim onim talentiranima koji su živjeli u sjeni zvijezda da iz nje izađu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije