Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Golubar uništio svaku nadu "farmaceutima"

'sport, 09.12.2009., varazdin, utakmica cetrvrt finala hrvatskog nogometnog kupa izmedju varteksa i slaven belupa, trener drazen besek Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
09.12.2009.
u 18:15

Očito su stalni Besekovi pozivi na maksimalnu ozbiljnost doprli do Varteksovih igrača.

Uzvratna utakmica Varteksa i Slavena Belupa, kako se i očekivalo, bilo je formalno odrađivanje posla. Varaždinci s ogromnom prednošću od 4:1 iz prve utakmice, nisu ostavili niti trunke prostora iznenađenju.

Iako je trener gostiju Zlatko Dalić u susret krenuo ambiciozno s čak trojicom napadača, gosti su prvu i jedinu priliku u prvom poluvremenu imali tek u 28. minuti utakmice. Varaždinci su diktirali ritam igre, kontrolirali loptu i imali više prilika za povećanje prednosti. No, Prahić, Škvorc, Mujanović, kao niti Smrekar nisu uspjeli prevariti vratara Pelina.

Očito su upozorenja na ozbiljnost koja je tijekom tjedna slao Besek doprla do igrača. Varteksovu bolju igru prekrasnim je pogotkom okrunio Josip Golubar u 60. minuti.

Uzeo je loptu na sredini, "promiješao" trojicu gostujućih igrača i neobranjivo pogodio mrežu. Golubar je tako još jednom bio koban za farmaceute, uništivši im svaku nadu u iznenađenje. Na 2:0 povisio je Smrekar u 72. minuti.

Varaždin - Stadion Varteksa. Vrijeme: oblačno. Gledatelja: 1000. Sudac: Ante Vučemilović (Osijek) 6

POGOCI: 1:0 Golubar (60), 2:0 Smrekar (72, Mujanović)

Igrač utakmice: Josip Golubar

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije