Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno u koprivnici

Frančić smijenjen, Scoria novi trener Slaven Belupa

scoria
Goran Kovačić/PIXSELL
23.02.2014.
u 23:45

Puljanin je već vodio Slaven, i to u sezoni 2006/2007. te uz osvojeno 5. mjestu u prvenstvu odveo ga i do finala Hrvatskog kupa.

Nakon što je u subotu smijenjen trener Mladen Frančić novi trener Slavena Belupa postao je Elvis Scoria. Ovu informaciju potvrdio nam je pouzdani izvor iz kluba.

Puljanin je već vodio Slaven, i to u sezoni 2006/2007. te uz osvojeno 5. mjestu u prvenstvu odveo ga i do finala Hrvatskog kupa.

Bivši trener koprivničkog prvoligaša, Roy Ferenčina, također je bio kandidat, ali čelnici Slavena cijelo poslijepodne proveli su u pregovorima sa Scorijom.

Pri izboru novog-starog trenera čelnicia Slavena očito nisu dali značaj Scorijinom sukobu s navijačama u rujnu 2012. kad je kao trener Rijeke pobjedu (3:1) proslavio pokazivanjem 'bosanskog grba'. Kasnije je taj potez objasnio kao reakciju na provokacije i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi jednog dijela publike.

>>Slaven Belupo na Dinamo, Istra čeka pobjednika ogleda Rijeke i Osijeka

>>Istra iz Koprivnice nosi tri boda

Foto: Marijan Sušenj/Pixsell

Autor: Marijan Sušenj/PIXSELL

Komentara 2

VK
vječni krojf
08:36 24.02.2014.

Prije par dana sam napisao da Mladen Francic nije trener za Belupo,a niti ima kvalitete za 1.HNL.Svaka njemu cast kao covjeku,ali kao trener moze samo pomoci kao privremeno,ili nesto raditi u klubu sa djecom.Godine su ga pregazile,nije radio puno kao trener,samo onako tu i tamo.Vracanje u momcad Davora Vugrinca mu je kardinalna pogreska,jer Vugrinec nije ni sjena onog od prije 4 goddine,i njega je vrijeme preteklo.Tu nije samo rijec da se uzima mjesto mladima,nego se i klima u svlacionici pokvarila.Sve,pa tako i treneri i nogometasi imaju vijek trajanja,i sa time se treba pomiriti.

DH
dalibor.hren
19:24 24.02.2014.

E, sad ćemo vidjeti može li sukomentator na tv-u svoje teoretsko znanje provesti u praksu. Sreno Elvisu i Slavenu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije