Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno u koprivnici
Povratak na članak

Frančić smijenjen, Scoria novi trener Slaven Belupa

Puljanin je već vodio Slaven, i to u sezoni 2006/2007. te uz osvojeno 5. mjestu u prvenstvu odveo ga i do finala Hrvatskog kupa.

Komentari 2

VK
vječni krojf
08:36 24.02.2014.

Prije par dana sam napisao da Mladen Francic nije trener za Belupo,a niti ima kvalitete za 1.HNL.Svaka njemu cast kao covjeku,ali kao trener moze samo pomoci kao privremeno,ili nesto raditi u klubu sa djecom.Godine su ga pregazile,nije radio puno kao trener,samo onako tu i tamo.Vracanje u momcad Davora Vugrinca mu je kardinalna pogreska,jer Vugrinec nije ni sjena onog od prije 4 goddine,i njega je vrijeme preteklo.Tu nije samo rijec da se uzima mjesto mladima,nego se i klima u svlacionici pokvarila.Sve,pa tako i treneri i nogometasi imaju vijek trajanja,i sa time se treba pomiriti.

VL
DH
dalibor.hren
19:24 24.02.2014.

E, sad ćemo vidjeti može li sukomentator na tv-u svoje teoretsko znanje provesti u praksu. Sreno Elvisu i Slavenu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.