Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
portsmouth - arsenal 1:4

Dudu iz slobodnjaka zabio Pompejima (video)

Eduardo da Silva
Pixsell
30.12.2009.
u 22:06

Hrvatski reprezentativac Eduardo postigao je vodeći pogodak za svoj Arsenal koji je na gostovanju kod Portsmoutha u 20. kolu Premershipa slavio sa 4-1... Pogledajte video!

Eduardo je postigao pogodak u 27. minuti iz slobodnog udarca. Imao je i dosta sreće, jer se lopta nakon njegovog udarca odbila od jednog igrača Portsmoutha, promijenila smjer i prevarila Asmira Begovića, bosanskog vratara domaće momčadi koji je ostao ukopan na mjestu. Bio je to treći Duduov gol ove sezone u Premiershipu.

Eduardo je sudjelovao i kod drugog gola Arsenala u 42. minuti. Odlično je primirio loptu u kaznenom prostoru domaćina, gurnuo je vodoravno za Ramseyja, ovaj je produžio do Nasrija koji je preciznim udarcem pogodio Begovićev desni kut.

Aaron Ramsey, koji je prije četiri dana proslavio 19. rođendan, zabio je majstorski gol u 69. minuti za vodstvo ''topnika'' 3-0. Izborio je loptu, lažnjakom desnom nogom izbacio iz igre jednog domaćeg igrača, a potom je opalio lijevicom izvan kaznenog prostora u Begovićev lijevi kut.

Do kraja utakmice je Belhadj postigao počasni pogodak za ''mornare'' u 74. minuti, a Song je u 81. minuti poentirao glavom za potvrdu uvjerljive Arsenalove pobjede.

Eduardo je igrao do 72. minute kada ga je zamijenio Rosicky, a momčad Arsenea Wengera je potvrdila odličnu formu. Osvojila je 16 od mogućih 18 bodova u zadnjih 6 utakmica.

Manchester United je na Old Traffordu deklasirao Wigan s 5-0, a strijelci za momčad Alexa Fergusona bili su Rooney, Carrick, Rafael, Berbatov i Valencia.

Chelsea je vodeći sastav prvenstva sa 45 bodova. Prate ga Manchester United sa 43 i Arsenal sa 41 bodom, ali Eduardova momčad ima i susret manje.

Premiership, 20. kolo (srijeda):

Portsmouth - Arsenal 1-4 (Belhadj 74 / Eduardo 27, Nasri 42, Ramsey 69, Song 81)

Manchester United - Wigan 5-0 (Rooney 28, Carrick 32, Rafael 45, Berbatov 50, Valencia 75)

Arsenal deset dana bez Cesca Fabregasa

Zbog ozljede zadnje lože španjolski nogometaš Cesc Fabregas neće za svoj Arsenal igrati u narednih desetak dana.

Tijekom vikenda je španjolski reprezentativac odlučio ogled protiv Aston Ville kojeg je njegov Arsenal dobio 3-0. Fabregas je tijekom 27 minuta na travnjaku zabio dva pogotka i potom izašao iz igre zbog bolova u bedrenom mišiću.

- Mislim da ćemo morati igrati bez Fabregasa barem deset dana - rekao je trener momčadi Arsene Wenger uoči gostovanja kod Portsmoutha u srijedu.

Time bi Fabregas preskočio subotnju utakmicu FA Cupa protiv West Hama, kao i ligaški ogled protiv Boltona. Očekuje se da bi mogao igrati 9. siječnja protiv Evertona.

Komentara 3

Avatar miletiml
miletiml
12:22 31.12.2009.

staje bre gledajte tamo vidica

KU
kumanovac
03:09 31.12.2009.

Pa to je autogol to nije sut ko njemu daje da sutira slobodnjake

KO
kokolo112
09:49 31.12.2009.

Glavno da u naslovu pise da je Eduardo zabio gol, da je pisalo da je autogol postignut na utakmnici Arsenala, pa tko bi to gledao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije