Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokajao se

Domagoj Vida na ruskoj televiziji uputio javnu ispriku!

Domagoj Vida
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.07.2018.
u 10:32

Na stadionu Lužnjiki u Moskvi prolomio se zvižduk svaki put kad je Vida primio loptu, a to je bila reakcija domaćina na sporni video koji su snimili Vida I Vukojević

Na polufinalnoj utakmici Svjetskog prvenstva hrvatski nogometaš Domagoj Vida dobio je salve zvižduka od mnogobrojne ruske publike.

Na stadionu Lužnjiki u Moskvi prolomio se zvižduk svaki put kad je Vida primio loptu, a to je bila reakcija domaćina na sporni video koji su snimili Vida I Vukojević, a u kojem su vikali "Slava Ukrajini".

>>Pogledajte Vidinu ispriku

Rusi su se zbog toga naljutili, naši su bili pod istragom Fife, a Ognjen Vukojević izbačen je iz stožera na ovom Svjetskom prvenstvu.

Nakon susreta s Englezima, kojeg su naši dobili s 2:1 i plasirali se u finale Svjetskog prvenstva, Vida je davao izjave za rusku televiziju i pritom se još jednom ispričao.

Ruski novinar Televizije 24: Nije vas omelo to što su vam toliko zviždali s tribina?

Vida: Ne. Ja znam da sam pogriješio i zato se želim još jednom ispričati svima u Rusiji, odgovorio je Vida pa nastavio:

– Jednostavno toga dana nisam razmišljao i zato još jednom oprostite. To je život, treba učiti na pogreškama.

>>Pogledajte kako poznati frizer komentira frizure vatrenih

Komentara 21

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:40 13.07.2018.

Pogledajte to veselje u hotelu uz pjesmu i gitaru vatrenih i Grdovića .... ludilo Brale

VJ
vjekoslavkatalina
11:45 13.07.2018.

znate koji drzavnik u svjetskim okvirima nije cestitao hrvatskoj na prolasku u finale na summitu nato-a?..angela merekel...cestitali su i putin i medvedev,trump,macron,may ali ne i angela merkel..tek sad vidim koliko nas ta zena mrzi..da ne mrzi ne bi se toliko spetljala sa seselejvim potrckom vucicem

VE
veselitito
11:19 13.07.2018.

Lijepo. Veličina čovjeka najbolje se vidi (i) po iskrenom priznanju svoje pogreške. Gospodine Vida, čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije