Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV KAPETAN

Modrić pokazao da bi dao sve za Hrvatsku! Ova izjava oduševit će navijače

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
13.07.2018.
u 09:44

– Promijenio bih Lige prvaka za naslov Svjetskog prvaka s Hrvatskom. Kad bi se moglo – rekao je Modrić

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić čak je četiri puta osvojio Ligu prvaka s Real Madridom. No, mijenjao bi sve to za naslov prvaka svijeta s vatrenima.

– Promijenio bih Lige prvaka za naslov Svjetskog prvaka s Hrvatskom. Kad bi se moglo – rekao je Modrić za Slobodnu Dalmaciju.

Sve se više spominje da bi Modrić mogao dobiti Zlatnu loptu.

– Iskreno, ne opterećujem se uopće time. Bitniji mi je uspjeh reprezentacije. Međutim, bez obzira na to što bilo u finalu, već smo napravili nešto nevjerojatno. No vjerujem da možemo postati svjetski prvaci. U svakom slučaju ovo je po meni najveći trenutak hrvatskog sporta. Imamo sve predispozicije da napravimo još taj jedan korak.

>> Pogledajte veliko slavlje u Zagrebu nakon plasmana u finale

Je li mu kroz glavu prolazila slika kako u nedjelju podiže trofej?

– Prošla mi je milijardu puta! Nadam se da će se i ostvariti.

Sjećaš li se Thurama i 98.’?

– Naravno da se sjećam. Velika je to tuga bila. Imamo veliku šansu da im pokušamo uzvratiti – zaključio je Modrić. 

Luka Modrić
1/19

Komentara 56

DO
DonQuijote
10:11 13.07.2018.

Uvijek će biti mizerija koje vrlo rado pljuju po svakom uspjehu. Nezadovoljni sobom, jalni i beskorisni, nalaze zadovoljstvo u pljuvanju po ono malo dobroga što nam se ponekad dogodi. Slavlje? Pokušati će zajedljivim izjavama pokvariti zadovoljstvo svima. Zašto to rade? Jedni zato što su jadni, neuspješni, promašeni te ih muči svaki uspjeh, drugih, zato što priglupo misle da će pljuvanjem po uspjesnima ukazati na društvene nepravde i tako izraziti svoj protest i oni treći koji su jednostavno pokvareni. Svaki od tih jadničaka će se vrlo lako sam prepoznati i razvrstati.

ŠT
ŠtoReći
10:41 13.07.2018.

Luka samo naprijed legendo ....

Avatar tituš
tituš
10:53 13.07.2018.

Idemoooooo kapetaneeeeeeee, idemoooooo Hrvatskaaaaaaaaaaaa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije