Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik ne odustaje

Baldasar o kandidaturi za Euro: Neće me se Šuker lako riješiti!

HNS, Davor Šuker, Michel Platini, HNK, 100.obljetnica (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
16.01.2014.
u 15:43

- Pa, u Zagrebu nam 90 posto Zagrepčana daje podršku. Nezadovoljni su s tim. Ponuda Županije o kampu u Baškoj Vodi bila je izuzetna, ne može biti bolja

Ne da se splitski gradonačelnik Ivo Baldasar u utrci s Hrvatskim nogometnim savezom oko kandidata za grada domaćina Eura 2020. godine. Baldasar je HNS-u, odnosno predsjedniku Davoru Šukeru uputio dopis, ali odgovora i nema. No, Šukerovo ignoriranje neće zaustaviti Baldasara.

- Ne dobijem li odgovor, nazvat ću Šukera. Očekujem odgovor, neće me se tako lako riješiti. Ako ne dođe, ako se ne uspijemo naći nastavit ću medijsku komunikaciju s njim. Griješi ako misli da će politika zatvaranja oči dovesti do toga da mi popustimo - rekao je Baldasar o kandidaturi Splita za Euro 2020. godine.

Posebna tema je kamp reprezentacije kojeg Šuker želi graditi usred Zagreba, na Sveticama.

- Pa, u Zagrebu nam 90 posto Zagrepčana daje podršku. Nezadovoljni su s tim. Ponuda Županije o kampu u Baškoj Vodi bila je izuzetna, ne može biti bolja. Ma, ima ponuda i iz Istre. Ne treba prejudicirati, ali na ponude iz Istre i Dalmacije HNS je trebao odgovoriti. Neću govoriti da su svi u HNS-u isti, riječ je o specifičnoj vrsti ljudi s kojima svi imamo problema. A to što se gradonačelnik Zagreba zalaže za gradnju u svom gradu je normalno. Bandić se bori za svoj grad, ali HNS je Hrvatski nogometni savez i na sve bi morao gledati drugačije - zaključio je Baldasar.

Komentara 8

Avatar mlijeko
mlijeko
16:27 16.01.2014.

Baldasar je kao i svi drugovi iz partije zalutao u hrvatsku zbilju i samo je faktor razdora i propadanja ove zemlje. Kada je toliko sposoban, pa neka obnovi sam Hajdukov stadion, sanira Hajduk i splitski sport, a ne blebeće bez pokrića. Baldasaru, novci, novci gdje su ti novci ....

Avatar mohito
mohito
20:01 16.01.2014.

kaj je baldasar napravil anketu u zagrebu da zna da mu 90% zagrepcana daje podrsku?…jos jedna floskula koju ce ponavljat unedogled dok ne postane "istina"...

IN
Inspector
17:41 16.01.2014.

sta ces ti njemu kad je on brend

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije