Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvaranin

Zvijezda 'Vampirskih dnevnika' u Dubrovniku: Želim oženiti Hrvaticu

nathan buzolic
Screenshot
18.06.2013.
u 18:09

Nathaniel Buzolic inače je s Hvara, odakle je njegova baka pobjegla nakon što su mu komunisti ubili djeda.

Simaptični Nathaniel Buzolic posjetio je Dubrovnik, a tom prilikom dao je i intervju za DubrovnikNet. Australac hrvatskih korijena poznatiji je kao Kol iz "Vampirskih dnevnika". Hrvatsku je posjetio sa svojom majkom, koja je odavde porijeklom. U Hrvatskoj je boravio i prošle godine, kada je bio na Hvaru i u Splitu, rodnom gradu svoje majke.

– Djeda su ubili komunisti, a baka je pobjegla. Kao 12-godišnjak sam sebi obećao da ću majku vratiti u Hrvatsku, rekao je glumac. – Samo malo znam hrvatski, dodao je simpatični Buzolic. – Volio bih oženiti Hrvaticu, bilo bi to savršeno. Volio bih da moja djeca pričaju hrvatski, rekao je glumac. Potencijalnim djevojkama ponudio je ozbiljnu vezu i život u Hollywoodu.

>>Nathaniel Buzolic: Divne su Hrvatice, oženit ću se jednom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije