Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australski šarmer

Nathaniel Buzolic: Divne su Hrvatice, oženit ću se jednom!

Nathaniel Buzolic
12.07.2012.
u 21:00

Zvijezda serije “Vampirski dnevnici” obišla je rodnu grudu svoje majke. Družio se s obitelji te upoznao tradiciju i običaje naše zemlje

– Hrvatsku napuštam siguran da ću se jednoga dana oženiti Hrvaticom, kupiti brod i na njemu na Jadranskom moru skončati svoj životni vijek – poručio je glumac Nathaniel Buzolic, zvijezda hit-serije “Vampirski dnevnici”, na odlasku iz Lijepe naše.

Plavokosi Australac hrvatskih korijena godišnji odmor proveo je u rodnom gradu svoje majke – Splitu i na otoku Hvaru. U oba mjesta, otkrio je, potpuno se zaljubio te se pritom uvjerio i da “krv nije voda”.

Obožavateljima je priznao da se već prvih nekoliko dana bez ikakvih problema naučio na dalmatinsku fjaku, izležavanje uz more, pijuckanje dugih kava, gledanje nogometnih utakmica, degustaciju morske hrane i domaćih vina.

– Hvar je moj dom, a Hrvatska moja domovina. Nadam se da ću se jednoga dana moći pohvaliti da živim u njoj – euforičan je Nathaniel, televizijskoj publici poznatiji kao vampir Kol.

Upravo po toj ulozi za vrijeme boravka na Jadranu prepoznali su ga mnogi obožavatelji, s kojima se 28-godišnjak strpljivo družio. U jednom od tih susreta za oko mu je, navodno, zapala i jedna Hrvatica zbog koje bi se Nathaniel uskoro mogao ponovno vratiti u našu zemlju. Možda i zauvijek, tko zna?

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar hucika
hucika
21:50 12.07.2012.

gdo je sad pa taj, nikad čuo za ovog čovu

SA
sandrina
22:28 12.07.2012.

Bolje i "vampirski dnevnici " nego "Larin izbor"!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije