Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Zuzana je nakon showa smršavila više od 50 kilograma, a sada je pokazala kako trenira: 'Za bolju guzu'

Foto: RTL
1/6
14.10.2023.
u 11:30

Nakon showa se spustila ispod sto kilograma. Fotografije svoje transformacije redovito dijeli na društvenim mrežama, a sada je pokazala kako trenira.

Među kandidatima šeste sezone RTL-ovog showa "Život na vagi" bila je i Zuzana Filipaš koja dolazi iz istarskog mjesta Raša, po zanimanju je obrtnica i ima 146 kilograma te se u show prijavila jer u ogledalu već neko vrijeme nije vidjela sebe nego drugu osobu.

- Više si neću dopustiti da ne volim samu sebe. Želim biti vesela jer sam inače takva osoba, rekla je na samom početku. Ona je jedna od onih koja nije dogurala daleko u showu, ali to je nije pokolebalo na njezinom daljnjem putu k ostvarenju željene kilaže.

Danas je u potpunosti druga osoba - trči, planinari, prilagodila je prehranu i uzor je svima koji imaju problem s prekomjernom tjelesnom težinom. Nakon showa se spustila ispod sto kilograma. Fotografije svoje transformacije redovito dijeli na društvenim mrežama, a sada je pokazala kako trenira. 

Zuzu je objavila video na kojem se vidi kako je njena omiljena forma rekreacije hodanje

- Cesta kući, hodaj sa Zuzu za bolju guzu - napisala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zuzu Filipaš (@zuzufilipas)

 

Inače, ljubav je Zuzanu iz Češke dovela u Hrvatsku, a ranije je u intervju za RTL je ispričala o nekim teškim životnim situacijama.

VEZANI ČLANCI:

- Njegovala sam svoju buduću svekrvu koja je bila teško bolesna. Bila sam jako mlada i neiskusna.  Tako draga žena mi je umirala na rukama i imala je jednu želju koju je htjela da joj obećam da ću ispuniti. Tu želju sam ispunila i to mi je bio veliki teret u životu - ispričala je Zuzana. Otkrila je kako je kod nje debljanje počelo s promjenom života kada se doselila u Hrvatsku. Ispričala je kako je u svojoj domovini bila aktivna i s prijateljima je često boravila u prirodi, bavila se trčanjem, odbojkom i tenisom.

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

- Ovdje su mi nedostajali prijatelji koji su aktivni. Na to je sigurno utjecala i psiha jer nemate prijatelje, još ne znate dobro jezik i ostalo. Ali bez obzira na to sve, sama sam sebi kriva jer sam si to dopustila - rekla je Zuzana. Obitelj joj je najveća podrška i sin i kći je bodre u ovom velikom izazovu kao i suprug i sigurni su kako će uspjeti. 

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije