Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blagdanski ugođaj

VIDEO Ovi filmovi razvesele nas svakog Božića! Koji vam je najdraži?

Foto: Promo
1/10
25.12.2019.
u 07:15

Priznajmo si, svaki put kada nanovo pogledamo nezgode Harryja i Marva koje im priređuje mali Kevin u pokušaju pljačke kuće njegovih roditelja za Božić nakon što ga slučajno zaborave, plačemo od smijeha

Film 'Sam u kući' jedan je od blagdanskih klasika koje rado gledamo ponovno. Priznajmo si, svaki put kada nanovo pogledamo nezgode Harryja i Marva koje im priređuje mali Kevin u pokušaju pljačke kuće njegovih roditelja za Božić nakon što ga slučajno zaborave, plačemo od smijeha.

Nikakvo čudo što je film zaradio i dvije nominacije za Oscar, kao i što je na kraju postao franšizom, iako brojimo samo još jedan pravi nastavak s originalnom ekipom, onaj iz 1992. godine.

Koje bi još filmove trebali pogledati ovih blagdana pogledajte u videu:

Ključne riječi

Komentara 1

BA
BakaMraz
21:52 25.12.2019.

Da, priznajem, svaki put kad na TV vidim milijunitu reprizu Sam u kuci i ja placem, ali od muke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije