Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl u samoboru

Legendarni hitovi oduševili publiku na Večernjakovoj biciklijadi, svi pjevali s Vannom, Prljavcima, Detourom i Teškom industrijom

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL/ Emica Elvedji/ PIXSELL
1/37
12.06.2022.
u 12:37

Tijekom cijele večeri vladala je odlična atmosfera za koju su bili zaduženi popularni izvođači.

Nakon uzbudljivog dana i uspješno odrađene 40. Večernjakove biciklijade svi prisutni su dugo u noć mogli uživati u zanimljivom i glazbom ispunjenom večernjem programu za koji su bili zaduženi grupa Detour, Teška industrija, legendarno Prljavo kazalište, Vanna.

Prije samih koncerata vladala je odlična atmosfera, a neki su iskoristili priliku te odlučili i zaplesati. Glazbeni program započeo je nastupom grupe Teške industrije, u kojoj je ponovno zapjevala Lea Mijatović. Čuli smo njihove dobbro poznate pjesme poput "Hej", "Život je maskenbal", "Majske kiše" i druge. 

Uslijedio je nastup grupe Detour. Prije nastupa frontmen grupe Nenad Borgudan kazao je da se veseli koncertu. Dodao je da je i sam na Večernjakovoj biciklijadi sudjelovao više puta te da ima jako puno iskustva na dva kotača. 

Detour je publiku zabavljao svojim hitovima među kojima su bile i pjesme 'Zaljubila sam se', 'Biram', 'Zmaj', 'Mjesec' i druge.

Nakon Detoura na pozornicu su stali i legendarni Prljavci. Prljavom kazalištu je ovo prvi nastup uživo pred publikom nakon dvije i pol godine, a u razgovoru uoči nastupa frontmen Mladen Bodalec podijelio je svoje dojmove te otkrio tajnu dugovječnosti benda i Večernjakove biciklijade.

- Puno je godina prošlo. Mi smo prije 25 godina bili baš na biciklijadi. Lijepo je vrijeme, sada smo tek stigli. Sakupljamo dojmove. Fini je zrak - kazao je te dodao da su pod malom tenzijom, ali da misli da će se dobro zabaviti. Istaknuo je da je tajna biciklijade i Prljavaca uspješnost te kazao da su pripremili reviju hitova.

- Bit će lijepa večer rock&rolla, a bit će i dobro raspoloženje - kazao je Bodalec uoči nastupa. Prljavci su svojim nastupom oduševili građane koji su s njima pjevali.

Neki od hitova koje su izveli su: 'Tu noć kad si se udavala', 'Ruža hrvatska', 'Ipak', 'Ne zovi mama doktora' i druge. U trenutku kad je publika pomislila da je nastup gotov, počela je skandirati 'Hoćemo još'.

Odlična atmosfera vladala je i kad je pjevačica Vanna došla na pozornicu. Prije nastupa kazala je da će napraviti odličan show.

- Super je osjećaj. Napravit ćemo ono što radimo dobro. Dobar show! - rekla je te dodala da je to mjesto za najbolju zabavu. Vanna je zapjevala svoje hitove poput 'Ja imam snage za to', 'U tebi' i druge. 

Dodajmo da je na jubilarnoj 40. Večernjakovoj biciklijadi sudjelovalo više od 2000 biciklista koji su se zaputili od Zagreba do Samobora gdje su navečer mogli uživati u odličnim koncertima.

Komentara 1

FN
Fr@njo
14:35 12.06.2022.

bio prisutan..dobro da je to urlikanje zavrsilo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije