Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraćam se u novom izdanju

Vanja Halilović nakon kraće stanke ponovno na malim ekranima

Vanja Halilovic
09.11.2009.
u 17:13

Jedino što želim reći je to da će me gledatelji uskoro imati prilike vidjeti u jednom posve novom izdanju – rekla nam je 25-godišnja Vanja ne želeći otkriti postoji li netko tko je uspio zacijeliti njezine ljubavne rane.

Istina je da se vraćam na televiziju i da me povratak jako veseli, ali ne radi se o emisiji televizijske prodaje. Toliko se pisalo i nagađalo o mojim mogućim televizijskim angažmanima pa sam sada odlučila šutjeti.

Jedino što želim reći je to da će me gledatelji uskoro imati prilike vidjeti u jednom posve novom izdanju – rekla nam je 25-godišnja Vanja, koja je posljednju godinu dana posvetila svojim studentskim obvezama na Fakultetu političkih znanosti.

 – U nekoliko mjeseci dala sam 14 ispita, ponosna sam na sebe. Još ostaje diploma – otkrila nam je bivša voditeljica Exkluziva, koja je trenutačno jako sretna i zadovoljna svojim životom, ali o ljubavi ne želi govoriti.

 – O muškarcima u mojem životu mediji sve doznaju vrlo brzo, pa će i o novom kad se dogodi – bila je suzdržana nekadašnja voditeljica na RTL televiziji, ne želeći otkriti postoji li netko tko je uspio zacijeliti njezine ljubavne rane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije