Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajka u Monte Carlu

Udala se Nikolina Pišek!

pisek svadba
Foto: Facebook
1/4
03.09.2013.
u 21:36

Udala se Nikolina Pišek! U Monte Carlu večeras se održava svadbeno slavlje, a prekrasna lokacija izgleda kao iz snova.

Udala se Nikolina Pišek! U Monte Carlu večeras se održava svadbeno slavlje, a prekrasna lokacija izgleda kao iz snova. Hotel Métropole Monte-Carlo izgleda savršeno za stotinjak gostiju voditeljice i Vidoja Ristovića. Kuma poznatoj voditeljici bila je dugogodišnja prijateljca Snježana Mehun Galeković. Iako su se regionalni mediji raspisali kako će se svadba održati sutra, poznati par je sve preduhitrio. 

- Divne li večeri, slavimo ljubav, biti kuma... Biti tu ako mlada nešto treba... zauvijek BFF , to samo žene razumiju', napisala je Snježana ispod slike cvijeća koju ju je objavila na Facebooku.
 

Ona je na svadbi zablistala u ljubičastoj haljini, a stigla je u Monte Carlo u pratnji supruga Mihaela Galekovića. Jučer je na svom Facebook profilu napisala kako nazdravlja šljivovicom uoči svadbe. Nikolina je u intervjuima uoči svadbe otkrila tek da će se udati u haljini Zahaira Murada, najljepšoj koju je ikad vidjela.

Spekuliralo se kako će goste zabavljati Tony Cetinski, no tijekom dana je to demantirano. Nažalost, novopečeni bračni par neće na medeni mjesec, budući da je Nikolina dobila angažman na jednoj emisiji na beogradskoj televiziji B92 te će se na poslu pojaviti već u ponedjeljak.

>>Tony Cetinski ne nastupa na vjenčanju Nikoline Pišek!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije