Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proljetna shema

Topli mjeseci u znaku iskušanog recepta: red pjesme, red smijeha i puno kuhanja

masterchef
Foto: Nova TV
22.02.2014.
u 12:00

“Zvijezde pjevaju” počinju se emitirati početkom ožujka, a desetak dana nakon toga stižu i novi nastavci Knjazove “Svlačionice”. HTV je u programu za proljeće pripremio i nove nastavke serija “Domovina” i “Carstvo poroka”.

RTL: Nude opuštene forme: kviz i "Krizu"

Proljeće na RTL-u bit će, ako ništa, onda živahno, a za to će ponajviše biti zaduženi Drele, Antonija Blaće i braća Miron i Aleš iz “Krize”. U ponedjeljak kreće kviz “Pet na pet” koji se u Americi uspješno prikazuje već 31. sezonu. Voditelj je Davor Dretar Drele, a riječ je o kvizu u kojem je poanta pogoditi što više odgovora koje je dalo sto prethodno ispitanih ljudi. Brbljava Antonija Blaće na proljeće će stati na kormilo kulinarskog showa “Tri, dva, jedan - kuhaj” u kojem će se kandidati boriti za titulu najboljeg amaterskog kuhara tradicionalnih jela, a show je zasad u predprodukcijskoj fazi. Zato se u Sarajevu snima punom parom. Humoristična serija “Kriza” ušla je u drugu sezonu, a braća Aleš i Miron koje igraju Nikola Kojo i Enis Bešlagić ne izlaze iz briga koje se vrte oko ljepšeg spola. Novih 12 nastavaka dolazi s početkom proljeća, a u to vrijeme će na RTL-u 2 krenuti emitiranje treće sezone “Moderne obitelji” te sedme sezone “Teorije velikog praska”. Na RTL Kockici priprema se edukativna emisija “Mali svijet” u kojoj će voditelj Ivan Kralj djecu upoznavati sa sportovima, učiti ih kako se radi kruh...


NOVA TV: Vraća se "Masterchef" i ostaju Fazlinovići

Nakon velikog kiksa s dvostrukim pobjednikom druge sezone “Masterchefa” šuškalo se kako će taj format iščeznuti s Nove TV, no upravo je ta forma, ali u celebrity verziji, najjači adut te televizijske kuće za nadolazeće mjesece. Svoje snalaženje za štednjakom pokazat će hrvatske zvijezde Nives Zeljković, Luka Nižetić, Filip Šovagović, Sanja Vejzović, Anđa Marić i drugi. U žiriju će sjediti Radovan Marčić, Dino Galvagno i Andrej Barbieri koji mijenja Matu Jankovića. Program Nove TV donijet će i filmske premijere, “Anđele i demone”i “Priču o prvaku”. Kad je riječ o serijama, “Lud, zbunjen, normalan” ide s novim nastavcima, a na Doma TV-u prikazivat će se četvrta sezona serije “Na putu prema dolje” (“Breaking Bad”) koja je dosad nagrađena s 12 Emmyja. Spremaju se i novi nastavci “Navy CIS L.A.”, a Doma TV će predstaviti novu seriju “Ekipu za provalu”, te nastavke serije “Veliko R”. Što se sportskog sadržaja tiče, Nova TV će redovito prenositi borbe MMA lige.


HRT: "Zvijezde pjevaju" i "Svlačionica" za borbu protiv konkurenata

Prisjećanje na školske dane i mladenačke snove gosti će podijeliti s Barbarom Kolar u novoj HTV-ovoj emisiji “Godišnjica mature” čija je prva emisija prikazana jučer u 21 sat na Prvom programu. Na program javne dalekovidnice vraća se show “Zvijezde pjevaju”. Filipu Juričiću, Petri Dugandžić, Mirku Fodoru i ekipi priključit će se Tina Katanić i Robert Kurbaša koji su ovog tjedna potvrđeni kao natjecatelji. “Zvijezde pjevaju” počinju se emitirati početkom ožujka, a desetak dana nakon toga stižu i novi nastavci Knjazove “Svlačionice”. HTV je u programu za proljeće pripremio i nove nastavke serija “Domovina” i “Carstvo poroka”, a novost na ekranima bit će serija “Top of the lake” te dokumentarna serija “Gastronomski užici s Alexom i Mattom”. Na HTV-u su posebno ponosni jer kreću sa svojim pionirskim projektom, dokumentarnim filmom “Hotel Europa” Ivane Dragičević i Dinka Cepaka koji su putovali od Hrvatske do Lampeduse i provjeravali koliko su ljudi spremni prihvatiti različitost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije