Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
videom uzburkala javnost

Tko je djevojka zbog koje je pobjesnio Tomić? Na seksi fotkama zarađuje i do 643 tisuće dolara, a prije je radila u banci

Foto: Instagram
1/14
03.06.2021.
u 19:31

Svoju vezu s Tomićem obznanila je u studenom 2020. godine, a vrlo brzo se i on uključio u OnlyFans svijet

Influencerica Vanessa Sierra Joli (27) prijavila je svog dečka, inače tenisača Bernarda Tomića (29), zbog materijalne štete koju joj je nanio. Naime, razbio joj je dva laptopa i dva mobitela, a šteta je oko 98.000 kuna te još oko pola milijuna dolara koje joj leže zaključane na tom laptopu. 

Vanessa je uzburkala javnost videom koji je objavila gdje se vidi kako joj Tomić razbija laptop na pola, a ona se obećala osvetiti mu se objavivši kućni video na svom OnlyFans profilu. 

Naime, nakon sudjelovanja 2019. godine u australskoj verziji  'Love Islanda' upoznala je YouTubera Lukea Erwina s kojim se upustila u amaterski pornografski posao na stranici za odrasle OnlyFans na kojoj je nakon svega par mjeseci postala među 0.01 posto najuspješnijih kreatora na stranici. Iako nije javno koliko zarađuje mjesečno, rekla je da se mjesečne cifre kreću između 13.000 i 643.000 dolara.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Naime, Vanessa je odrasla u otočnoj državi Vanuatu, a ima prvostupničku diplomu iz financija i ekonomije, no upisala je i magisterijski studij računalnih znanosti. Prije nego što se posvetila karijeri na OnlyFansu, radila je kao službenica u banci. 

Svoju vezu s Tomićem obznanila je u studenom 2020. godine, a vrlo brzo se i on uključio u OnlyFans svijet te je podijelila nekoliko zajedničkih eksplicitnih fotografija i videa. Par boravi već neko vrijeme u Splitu jer Tomić ondje trenira. Naime, Tomić je hrvatskih korijena, rođen u Njemačkoj, no inače živi u Australiji. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Nakon što je Vanessa podijelila uznemirujući video, nastavila je objavljivati klasične provokativne fotografije i promovirati svoju stranicu OnlyFans. 

VIDEO>> Zdenka Kovačiček otkrila je na što je najponosnija, te čime bi se bavila da nije glazbenica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije