Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav cvjeta

Tina Katanić ponovno je zaljubljena: 'Svoju ljubav ljubomorno čuvamo za sebe'

tina katanić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/6
12.05.2016.
u 17:58

Imam dobre vijesti na privatnom planu, sretna sam, ispunjena i zadovoljna, a detalje o dečku još ne bih iznosila u javnost, kazala je atraktivna manekenka

Čini se da se manekenka Tina Katanić potpuno oporavila od skandala koji ju je pogodio prije godinu dana. Zli jezici više je ne brinu, a ona uživa u novom poglavlju svog života. Za to je, između ostalog, zaslužan i jedan muškarac koji joj je vratio osmijeh na lice.

– Imam dobre vijesti na privatnom planu, sretna sam, ispunjena i zadovoljna, a detalje o dečku još ne bih iznosila u javnost. Lijepo nam je, uživamo zajedno, no svoju ljubav još malo želimo ljubomorno čuvati za sebe. Ne skrivamo se, ali ne pohodimo zagrebačku špicu zajedno – otkrila je Tina za Story. 

Osim sreće na ljubavnom planu, Tinu sreća nije zaobišla ni na poslovnom. Protekle nedjelje započela je novi televizijski projekt ''Popodnevna mora'' u kojem će voditi intervjue s osobama iz javnog života. Njezin prvi gost bio je trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević. Osim Tine, u emisiji sudjeluju i junaci iz popularne Malnarove ''Noćne more''. Na kraju svake emisije Jajan, Tarzan i Laki sudjeluju u zabavnom kvizu znanja. 

>>Tina Katanić otkrila koju glazbu sluša privatno

Komentara 11

Avatar mister.N@
mister.N@
20:46 12.05.2016.

a u koliko njih je odjednom zaljubljena hmm tj koliko ih istovremeno trpa haha "blago tome sto te ima sta te ljubi djeli svima hahaha"

DU
Deleted user
19:03 12.05.2016.

jozo je opet smoto

DU
Deleted user
19:13 12.05.2016.

Do Sv.Tri Kralja ce to trajat....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije