Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogatašica

Tamara na udaru kritika: Previše si posesivna prema kćeri

Foto: PA/Pixsell
1/6
24.11.2017.
u 14:05

Nakon što se počeo prikazivati reality show Tamare Ecclestone, publika joj poručuje kako je previše vezana za trogodišnju kćer i da je mora pustiti da bude samostalnija.

Nedavno se počeo prikazivati reality show "Tamara's World", u kojem je glavna zvijezda Tamara Ecclestone, njen suprug Jay i njihova obožavana kći Sophie, koju od milja zovu Fifi.

Poznata je činjenica da kći Bernieja Ecclestonea i jedne od bogatijih Hrvatica Slavice Radić živi luksuzno i da joj u kući pomaže pedesetak ljudi; ima kuhara, osobne pomoćnice, sluškinje, a reality je dao uvid i u njen odnos s trogodišnjom kćeri. Tamara se već susretala s kritikama zbog toga što još uvijek doji kćer, a sada je gledatelji napadaju da je previše opsjednuta s kćeri i da takav odnos nije baš normalan, piše Daily Mail. Najviše polemike izazvao je trenutak u kojem Tamara prvi put vodi Sophie u vrtić i tako se prvi put u tri godine odvaja od nje. 

 

 

When she wants 👨‍👩‍👧 but he wants 👨‍👩‍👧‍👦 #TamarasWorld @tamaraecclestoneofficial @jayrutland

A post shared by Tamara’s World (@officialtamarasworld) on

 

 

 

So many feels 😭 #TamarasWorld returns Wednesday 9pm @itvbe ✨ @tamaraecclestoneofficial

A post shared by Tamara’s World (@officialtamarasworld) on

 

 

Taj trenutak teško je pao Sophie koja je na putu do vrtića plakala da ne želi ići, a još teže to podnosi Tamara koja nije spremna na odvajanje od svoje ljubimice. Dok sjedi sa suprugom Jayem Rutlandom u kafiću i čeka da Sophie izađe iz vrtića, suprugu zabrinuto kaže: Bojim se da će je tamo tjerati  da sama briše guzu. Ona nije spremna na to. Ovo je strašno, ovo je grozno!

Na društvenim mrežama gledateljice joj poručuju da mora pronaći svoje prijatelje i više se posvetiti suprugu, jer njihova kći još uvijek spava s njima u krevetu. Ovakav odnos previše je posesivan. 

1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije