Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna žrtva?

Uma je ljutita: Zahvalna sam što sam živa, a on ne zaslužuje ni metak

Uma Thurman
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/4
24.11.2017.
u 11:24

Glumica je glumila u sedam filmova kojima je producent bio Harvey Weinstein i iako još nije spremna s javnosti podijeliti svoje iskustvo s ovim seksualnim zlostavljačem, na Instagramu je dala naslutiti što misli o njemu.

Glumica Uma Thurman u povodu Dana zahvalnosti napisala je jučer na Instagramu na čemu je sve zahvalna.

U objavi je spomenula i Harveyja Weinsteinea, kojeg su brojne glumice i suradnice optužile za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje. Uma je s Weinsteinom radila na sedam filmova, a evo što je napisala na Instagramu:

 

 

– Sretan Dan zahvalnosti svima. Danas sam zahvalna što sam živa, zbog svih onih koje volim i zbog svih koji imaju hrabrosti zauzeti se za druge. Nedavno sam rekla da sam ljutita i imam nekoliko razloga za to. #metoo, u slučaju da to ne primjećujete na izrazu mog lica. Smatram da je važno uzeti si vremena i biti pošten. Stoga, sretan Dan zahvalnosti svima.  Osim tebi Harvey i tvojim zlim urotnicima, drago mi je da se situacija odvija polako, ne zaslužuješ čak ni metak. Čekajte nove informacije.

Kada je otkriveno što je sve Weinstein radio suradnicama i glumicama, ni Umu nije zaobišlo pitanje je li imala takvo iskustvo s njim i tada je odgovorila kako će svoju priču ispričati kad bude manje bijesna.

Uma Thurman
1/9

Komentara 13

DU
Deleted user
12:07 24.11.2017.

Levičarski perverznjak.

PP
pp
12:12 24.11.2017.

Lijevo liberalni feministički Hollywood je jedino mjesto u Americi gdje postoji "Kultura silovanja" koju poremećeni ljevičari imputiraju cijelom društvu. Kad su oni takvi, pa valjda to proiciraju i na ostale ljude.

Avatar zong
zong
11:52 24.11.2017.

Niti jednu ovaj lik nije silovao a za karijeru je puno njih ga bilo spremno primiti kako god je on to želio... Sada dreka i kukanje! Ili je možda sada curama teško pogledati u ogledalo i podsjetit se šta su sve činile i bile spremne sve učiniti za karijeru, lakše se nositi time da je netko drugi kriv. Ali nije, lik nije silovatelj. Niti jednu nije fizički tjerao on je samo na ružan način koristio svoju poziciju a one bile na sve spremne za karijeru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije