Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roxette

Švedska grupa otkazala turneju zbog pogoršanja zdravstvenog stanja pjevačice M. Fredriksson

Singer Marie Fredriksson from the band Roxette sings on stage during a concert in the Lanxess Arena in Cologne, Germany, 24 June 2015. Photo: Henning Kaiser/dpa/DPA/PIXSELL
Foto: HENNING KAISER/DPA/DPA/PIXSELL
21.04.2016.
u 10:00

Fanovi sumnjaju da joj se vratio karcinom mozga koji je izliječila prije 14 godina

Brojni fanovi, koji su krajem 80-ih i početkom 90-ih odrastali uz njihove hitove kao što su “The Look”, “Listen To Your Heart” ili “It Must Have Been Love”, s tugom su dočekali vijest da je švedski pop-duo Roxette prekinuo koncertne aktivnosti zbog zdravstvenog stanja pjevačice Marie Fredriksson. Iako nije objavljeno o kakvom je zdravstvenom problemu riječ, strahuje se da se Marie vratio rak, koji je pobijedila još 2002. kada joj je odstranjen tumor na mozgu.

Marie se s kolegom Perom Gessleom ponovno sastala prije šest godina, a lani su krenuli na turneju RoXXXette, kojom su slavili 30 godina postojanja. S koncertima su trebali nastaviti 3. lipnja u Švicarskoj, a zatim krenuti u Njemačku, Veliku Britaniju i Rusiju. No, Marieina bolest prekinula im je planove.

– Bilo je to sjajnih 30 godina! Posebno sam ponosna na to što sam se vratila nakon teške bolesti i s Roxette obišla svijet još nekoliko puta. Svi ti koncerti ostat će velikim dijelom mene – kazala je 57-godišnja pjevačica za službenu stranicu grupe i dodala kako su koncerti za nju gotova priča uz zahvalu fanovima Roxettea na podršci.

Grupa Roxette vjerojatno je uz ABBU najpoznatiji švedski pop-bend. U karijeri su dosad prodali 75 milijuna albuma, izdali 51 singl te održali 557 koncerata u cijelom svijetu. – Tko bi mogao pomisliti da će bend iz malog švedskog grada Halmstada biti tako uspješan? Ne bi bili tako dobri da nije bilo božanstvene Marie, prave rock-amazonke pune neiscrpne energije na pozornici. Hvala joj na predivnoj vožnji posljednjih 30 godina – kazao je Per Gessle.

Stranica grupe Roxette zatrpana je sličnim porukama sa svih strana svijeta. 

>> Švedski duo Roxette 10. listopada nastupa u Beču

Komentara 1

LE
LELA56
12:11 21.04.2016.

Marie, želim ti da ozdraviš i nastaviš gdje si stala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije