Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaje se zbog pijane noći

Steffani: Žao mi je mame što je rodila monstruma, Majka Katja: Ne treba žaliti

steffani banić
Foto: RTL
1/2
07.09.2015.
u 08:56

Splićanka Steffani u razgovoru sa stanarima priznala je kako joj je najviše žao majke zbog onoga što joj je priuštila nazvavši se monstrumom

Nakon burne noći sa Sarajlijom Ervinom Mujakovićem, Splićanka Steffani Banić ima rupe u pamćenju. Steffani se probudila s osmjehom na licu i zapjevala ''Nek se čuje, nek se zna''.

Ipak, Steffani je poslije u razgovoru sa stanarima priznala kako joj je najviše žao majke zbog onoga što joj je priuštila nazvavši se monstrumom.

No, njezina majka Katja kaže kako ne treba žaliti.

– Vidjela sam da je plakala i da se kajala. Ona je u duši jako dobra osoba i nema potrebe da se kaje zbog toga što je učinila. Ona nije udana, nema dečka pa samim time nema ni obveza prema nekom drugom muškarcu. Naškodila je samo sebi – rekla je majka za srpski Blic.

Steffani i Ervin su, podsjetimo, nakon pijane noći završili u krevetu, ljubeći se i mazeći, a je li uistinu došlo i do seksa, samo njih dvoje znaju.

>> Dugo im je trebalo: Splićanka i Sarajlija već završili zajedno u krevetu

Komentara 6

DU
Deleted user
10:45 07.09.2015.

Bolestan šou bolesni učesnici a još bolesniji oni koji to smeče konzumiraju

Avatar cetiri
cetiri
09:32 07.09.2015.

Beeeeeeee

DU
Deleted user
10:17 07.09.2015.

Uz takvu mater, nista cudno. Nema veze, vec ce se naci neki srbin, koji ce je ozeniti. Ima dosta primjera Severina, Pisek, Pisarovicka, itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije