Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvrto dijete

Sreći nema kraja! Goran Vlaović očekuje prinovu sa 17 godina mlađom Ivanom Mišurom

Foto: pixsell
1/5
21.10.2020.
u 08:23

Goranu će ovo biti četvrto dijete dok će se Ivana prvi put naći u majčinskoj ulozi.

Nakon dvije godine veze bivša Miss Universe i diplomirana ekonomistica Ivana Mišura očekuje prinovu s proslavljenim hrvatskim reprezentativcem i stručnim komentatorom Goranom Vlaovićem. Ivana je, kako saznaje Story, u petom mjesecu trudnoće i trudnoću podnosi odlično.

Vlaović, 48-godišnjak i 17 godina mlađa Ivana neopisivo se raduju prinovi koja će unijeti posebno veselje u njihovu obitelj. Goranu će ovo biti četvrto dijete jer iz prijašnjeg braka sa spisateljicom Milanom Vlaović ima 26-godišnjeg Stjepana, dvije godine mlađeg Marija te 15-godišnju kćer Niku dok će se Ivana prvi puta naći u majčinskoj ulozi.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu 2018. godine samo nekoliko dana nakon što se Goranova bivša supruga spisateljica Milana Vlaović udala za direktora i suvlasnika agencije Pepermint Borisa Kovačeka. Goran i Milana u braku su bili 18 godina, a odvojenim putevima odlučili su krenuti prije devet godina iako su i nakon razvoda ostali u prijateljskom odnosu. Mišura je pak prije Vlaovića bila u vezi s glumcem Lujom Kunčevićem koji je nedavno također otkrio da čeka prinovu sa zagrebačkom manekenkom Sarom Spinčić.

Bivši Vatreni  misica upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a njihova ljubav planula je tek nakon dvije i pol godine  poznanstva. O njihovoj vezi ne zna se puno u javnosti jer su svoj odnos oduvijek nastoje sačuvati podalje od medija. Nisu ljubitelji javnih događanja, a kada negdje i odluče otići ne pojavljuju se zajedno pa u protekle dvije i pol godine nikada nisu snimljeni zajedno.

Iako o detaljima veze nije htjela govoriti tek što se saznalo za njihovu romansu Ivana je potvrdila da je sretno zaljubljena. Na premijeri jedne kazališne predstave novinar je upitao koliko je sretna od 1 do 10 u vezi s nekadašnjim nogometašem. - 100- ispalila je kao iz topa Ivana i tako potvrdila da joj se konačno osmjehnula sreća na ljubavnom planu. Goran i Ivana ostali su dosljedni odluci da o privatnom životu neće razgovarati u javnosti pa je tako bilo nemoguće doći do njihovog komentara nakon što je u medije procurila sretna vijest. Buduća majka u fokus javnosti dospjela je 2014. godine kada je pobijedila na izboru za Miss Universe Hrvatske. Hrvatsku je predstavljala i na svjetskom izboru koji se održao u Miamiju no na njemu se nije uspjela plasirati u polufinale. Ipak, s izbora se vratila s brojnim uspomenama, ali i poznanstvima. Na after partyju svjetskog izbora družila se s jednim od najljepših glumaca Williamom Levyjem s kojim je razgovarala o njegovim projektima, Hollywoodu i popularnosti koju je stekao zahvaljujući ulogama u meksičkim sapunicama.

 

 

Komentara 27

DU
Deleted user
09:17 21.10.2020.

Roditelji su joj vrlo sretni definitivno. Pčelica je letjela dok nije sletjela. Ponekad nije do odgoja već do šuplje glave.

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
09:10 21.10.2020.

ma daj sa 48 godina postati opet otac..sve u svoje vrijeme a ovdje hrpa amoralnih likova

OR
Orilogorilo
09:12 21.10.2020.

Planula je ljubav, ali novčanik nece planuti. Vlaovic je poznat kao špiko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije