Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova televizijska uloga slavnog glumca

Špiro Guberina uživao u ulozi biskupa u seriji “Najbolje godine”

Špiro Guberina
Nova TV
10.10.2009.
u 13:42

“Kod mene se izmjenjuje depresija i euforija, a zbog druženja s glumicama iz serije odmah sam bolje volje”, ispričao je glumac Špiro Guberina

Smiješno je što sam u svojim najslabijim godinama glumio u "Najboljim godinama" i odlično se proveo. Na snimanju je bila izvrsna atmosfera, bilo je ugodno raditi s ekipom za koju sam imao osjećaj kao da smo već dugogodišnji suradnici. Nikad dosad nisam bio biskup. Tom liku nastojao sam dodati neku smiješnu crtu, nadam se da će se gledateljima svidjeti - opisao je dojmove sa seta šarmantni 76-godišnji Špiro Guberina koji se proslavio ulogom ‘škovacina Strikana' u serijalu "Velo misto".

Premda je već osam godina u mirovini, šibenski glumac uvijek se rado odazove novim televizijskim i kazališnim ulogama koje ga katkad, kaže, uspiju izliječiti od depresivnih misli i dana.

- Velike godine donose i promjene raspoloženja s kojima se čovjek katkad teško nosi. Kod mene se izmjenjuju depresija i euforija, a ovih sam dana zahvaljujući radu više sklon euforiji. Osim toga, zbog druženja s glumicama u seriji "Najbolje godine" odmah sam bolje volje. Na pitanje koja mi je najdraža neću vam odgovoriti. Znate, žene, a osobito glumice, veliki su vragovi, kad bih jednu izdvojio, druge bi se sigurno uvrijedile pa ću reći da mi se svaka svidjela na svoj način - u šali nam je rekao jedan od najcjenjenijih domaćih glumaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije