Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak filmu

Slavna glumica priznala: 'Skoro dva desetljeća sam u celibatu. Čovjek prestane brojati'

Foto: PA/Pixsell
1/3
04.09.2019.
u 19:28

U studenom se vraća novi nastavak filma Terminator, a u poslijednjem intervjuu glumice koja je utjelovila Saru Connor, javnost je ostala šokirana njezinom izjavom o seksualnom životu.

Glumica Linda Hamilton koja je utjelovila lik Sare Connor u legendarnom Terminatoru u posljednjem je intervjuu progovorila o ljubavnom životu. Krajem 90-ih razvela se od Jamesa Camerona, redatelja filma "Terminator 2: Sudnji dan" s kojim će sada  ponovno surađivati na novom nastavku "Terminator: Dark Fate". Par je bio u braku tek dvije godine i za to vrijeme dobili su dijete - djevojčicu Josephine.

Linda je za New York Times izjavila da apstinira od seksa već gotovo dva desetljeća.

- U celibatu sam već 15 godina. Čovjek prestane brojati jer jednostavno nije važno, barem meni nije toliko bitno. Sa svojim svijetom u kojem se nalazim imam romantičan odnos i sa svim ljudima koji su dio njega - kazala je Linda koja se na neko vrijeme bila povukla iz Hollywooda i živjela u New Orleansu sa svoja dva psa.

Priznala je kako joj taj mir i tišina iznimno odgovaraju.

- Probudila sam se jedno jutro i pomislila - tu sam u svojoj vili, moje djece nema, agenti me ne zovu. Ovo je predobro da bi bilo istina. Mislim da nitko ne uživa u samoći poput mene - ispričala je Linda kojoj prihvaćanje uloge u novom Terminatoru nije bilo lako.

- Uzela sam si dobrih šest tjedana za intenzivno razmišljanje o tome. Nisam bila sigurna želim li prihvatiti ulogu jer nisam željela izgledati kao da besramno želim zgrnuti novac. Živim ovim mirnim i spokojnim životom u kojem nisam slavna osoba, želim li zaista to mijenjati za još 15 minuta slave? - vodila je dilemu sa samom sobom, a od 1. studenog moći ćemo se uvjeriti je li bila u pravu donijevši odluku glumiti u Terminatoru kada u kinima počne igrati novi nastavak kultnog filma.

 

Komentara 4

Avatar Psychlist
Psychlist
20:07 04.09.2019.

Svaka čast! Nije svatko stvoren za samoću, ali ne sumnjam da oni koji jesu a imaju riješenu financijsku križaljku - uživaju u životu.

JA
Javnodobro
20:41 04.09.2019.

E da ju našminkam možeš ju prodat pod " Jokera" ! Evo prjedlog za još jedan film.

ME
Meera
20:25 04.09.2019.

Dobar joj je i ovaj.Što volim viceve na hrvatski način 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije