Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letizia Calderón

Sjećate li se glumice iz serije Esmeralda koja je Hrvate prikovala uz ekrane? Prošla je pakao droge, evo kako izgleda danas

Esmeralda
Foto: PROMO
1/12
26.07.2022.
u 19:00

Priča je pratila slijepu djevojku koja je odrasla u šumskoj kolibi sa staricom koja ju je pri porodu zamijenila sa svojim sinom, jer je gazda želio muško dijete. Kada je odrasla, Esmeralda se zaljubila upravo u tog dječaka, a ona i Jose Armando bili su najpopularniji televizijski par. Upravo je ova uloga tada 29-godišnju Leticiju proslavila kao glumicu i omogućila joj niz dobrih uloga u telenovelama.

Obožavatelji telenovela dobro se sjećaju glumice Leticije Calderón (54) koja je krajem 90-tih utjelovila je Esmeraldu u istoimenoj seriji koja je Hrvate prikovala uz male ekrane i s vremenom dobila kultni status.

Priča je pratila slijepu djevojku koja je odrasla u šumskoj kolibi sa staricom koja ju je pri porodu zamijenila sa svojim sinom, jer je gazda želio muško dijete. Kada je odrasla, Esmeralda se zaljubila upravo u tog dječaka, a ona i Jose Armando bili su najpopularniji televizijski par.

Upravo je ova uloga tada 29-godišnju Leticiju proslavila kao glumicu i omogućila joj niz dobrih uloga u telenovelama, no kasnije je priznala kako se u vrijeme snimanja serije borila s ovisnošću, a odlučila se izliječiti kada joj je prijateljica preminula na rukama zbog predoziranja.

-Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me mogla stajati života- ispričala je glumica 2013. godine.

Iza sebe ima dva braka. Prvi put se udala 1997. za Marca Lopeza i u braku su bili dvije godine. Nakon toga Leticia se udala za Juana Collada, s kojim je dobila dva sina, Luciana i Carla. Njezin stariji sin Lucian rođen je s Downovim sindromom, a ona mu je posvetila knjigu "Anđeo u mom životu".

-Luciano je moj anđeo i neopisivo ga volim. Znate, neki me ljudi osuđuju i misle drugačije. Znam naići na mnoge predrasude. Kad su mi liječnici rekli njegovu dijagnozu, rekla sam sama sebi da mi to nije nimalo važno jer ću imati dijete- rekla je Calderon

Ipak 2012. glumica se odlučila povući s televizijskih ekrana i tri godine živjela je povučeno sa sinovima. Početkom 2015. prihvatila je ulogu u jednoj telenoveli i iznenadila je obožavatelje koliko se promijenila tijekom godina. Prošle godine snimila je i seriju "Kraljevstvo laži".

Glumica je prošle godine završila u bolnici zbog posljedica koronavirusa. Meksički mediji tada su pisali kako joj je zdravstveno stanje bilo vrlo ozbiljno, no Leticija se oporavila.

VIDEO Snimka s probe Lille&Jazz - pogledajte kako zvuči pjesma 'Smooth Operator' u njihovoj izvedbi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije