Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno ljetuju

Sin Michaela Schumachera potvrdio vezu s manekenkom iz Srebrenice, podijelio i fotku

Foto: instagram
1/6
14.08.2023.
u 22:00

Prema pisanju bosanskih medija, njih dvoje su se upoznali na Grand prixu u Belgiji

Njemački vozač utrka Formule 1 Mick Schumacher, sin jednog od najboljih vozača u povijesti sporta Michaela Schumachera, potvrdio je da je u vezi s manekenkom iz Srebrenice Lailom Hasanović. Par je otišao na zajednički odmor na more, a Mick je zajedničku fotografiju podijelio s pratiteljma na svom Instagram profilu. 

U opis je stavio emotikon u obliku srca, a obožavatelji su mu čestitali u komentarima.

"Želim vam sve najbolje. Prekrasan ste par", "Konačno ste objavili da ste zajedno", "Čestitam, iako sam ljubomorna" samo su neki od komentara. Mick je objavio prie ovog i fotografiju na kojoj se drže za ruke te nose iste narukvice.

VEZANI ČLANCI

Prema pisanju bosanskih medija, njih dvoje su se upoznali na Grand prixu u Belgiji. Ona je rođena u Danskoj nakon što su njezini roditelji Srebrenicu napustili tijekom rata i otišli u Dansku. a često posjećuje Srebrenicu.

Laila je 2019. godine ušla u finale izbora za Miss Universe Danske. Prije Schumachera, Laila je bila u vezi s danskim nogometnim reprezentativcem Jonasom Olderom Windom (Wind), kojeg je kasnije zamijenila s poduzetnikom Alvarom Gelingsom.

VIDEO Nakon što je potvrdila da se razvodi, Ella Dvornik rastužila pratitelje novom objavom na Instagramu

 

Komentara 3

AB
abcdefghij
00:20 15.08.2023.

Svaka cast , znaju te cure sa balkana zavoditi...samo naprijed

ZA
zagi101
23:48 14.08.2023.

a gdje ju nađe? pa ta mijenja jahače svako malo i to one sa debljim novčanikom

PO
poluprovokator
17:39 29.09.2023.

Isti su u licu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije