Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tata je najbolji

Schwarzeneggera obožava njegov izvanbračni sin Joseph

'California Governor Arnold Schwarzenegger addresses the state legislature during his annual State of the State speech in Sacramento, California, January 6, 2010. He discussed the state\'s current bud
'ROBERT DURRELL'
01.06.2011.
u 11:37

Gledao je "Terminatora 2" tisuću puta, doslovno je bio opsjednut Arnoldom. Svi smo ga jako voljeli, izjavio je rođak Baeine obitelji Jorge Pena.

Jedina utjeha Arnoldu Schwarzeneggeru, koji je nakon 25 godina braka s Marijom Shriver ostao bez potpore obitelji zbog afere s kućnom pomoćnicom, je što je konačno priznao svog izvanbračnog sina, 13-godišnjeg Josepha kojeg je rodila Mildred Patty Baena. Dječak, prema riječima rođaka obitelji Baena, obožava i idealizira svog oca.

– Gledao je "Terminatora 2" tisuću puta, nikad mu nije bilo dosta. Svi smo voljeli Arnolda, bio nam je poput ujaka. Uvijek je bio jako drag prema nama. Volio je Josepha,  no nikad mu nije poklanjao neku posebnu pažnju – izjavio je Jorge Pena.

– Kad je Arnie s obitelji išao na odmor, uvijek su sa sobom vodili moju tetu, njezina supruga i djecu. Nekad smo se šalili s Josephom da mu je Arnold tata jer je pljunuti on, ali Joe bi se na to samo nasmijao, nije imao pojma da je to istina, kao ni mi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije