Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simona Mijoković:

'Sada je najvažnije da sam s djecom, da kuham, spremam i čistim, to je moj udio u braku'

simona
Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/11
06.11.2017.
u 22:45

Simona Mijoković progovorila je opet o svome prošlom životu te o sreći koju je pronašla sa suprugom Stanislavom

– Roditelji su mi se rastali u mojem ranom djetinjstvu te sam se s mamom preselila u Sloveniju. Već tada sam kao mala djevojčica seksualno zlostavljana. To su već prve veće rane koje su me kasnije odvele u sve veće grijehe – počela je svoju ispovijest Simona Mijoković poznatija kao Simona Gotovac, piše Bitno.net.

Ona je sa suprugom Stanislavom prije četiri mjeseca dobila sina kojeg je nazvala Joshua, a trenutačno živi sa suprugom, sinom i kćeri Gabrijelom u austrijskom Linzu.

– S 13 godina ušla sam u svijet mode i droge, počela uzimati ecstasy i speed, čula da je kokain bolji i onda htjela probati nešto jače, a to je bio heroin. Travu sam pušila svaki dan od sedmog razreda osnovne škole pa sve do kraja srednje trgovačke škole. Godinu-dvije kasnije okusila sam i blud, homoseksualizam, oboljela od bulimije, počela bježati od kuće, odlaziti redovito na noćne zabave... Na pogrešnim mjestima tražila sam ljubav koju nisam primila od roditelja – priča Simona.

simona
1/5

– Drogirala sam se da bih pobjegla od stvarnosti i svih tih rana u svijet koji ne postoji te sam se dobro osjećala dok sam bila omamljena. I tako sam zalutala u loše društvo, odnosno u prostituciju kada mi je bilo šesnaest godina. Da bih se spasila od toga, upoznala sam dilera te se još više navukla na drogu. Bježeći od njega, u 18. godini upoznala sam bivšeg supruga Antu Gotovca i k njemu se odselila u Zagreb – rekla je Simona koja je nakon propalog braka s Gotovcem spas ipak pronašla i to u Bogu i vjeri u Isusa.

– Sada imam svoju djecu i ne želim priuštiti iste propuste i pogreške mojih roditelja koji me nisu upoznali s Isusom nego sam se sama odgajala – kaže ona.

Ističe kako je pronašla muškarca s kojim se zajedno moli i obitelj joj je najvažnija.

– Sada je najvažnije da sam s djecom, da kuham, spremam, čistim. Tu je moj udio u bračnoj zajednici – kaže ona.

Dodaje kako više ne izlazi po kafićima te joj je jedini izlazak kada se s obitelji nakon nedjeljne mise počasti kolačima u obližnjoj slastičarnici. Malenog Joshuu već uči o vjeri i tvrdi kako dječak već zna prepoznati djevicu Mariju na slici, a tek su mu četiri mjeseca.

VIDEO Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a:

 

simona
1/19

Komentara 51

KU
kupatilo
23:34 06.11.2017.

Svaka cast koliko god bila u proslosti negativna nisi ko neke nase pobjegla srbima da sakriju sramotu jer tamo nije nista sramota.

BO
Boromeus
01:42 07.11.2017.

Onaj tko je iskusio susret s Tvorcem zna jako dobro o čemu ona svjedoči, onaj koji to nije nikad neće shvatiti moć preobrazbe, samo se pitam čemu argonantno ponašanje onih koji nemaju to iskustvo!??

Avatar Parousia
Parousia
02:30 07.11.2017.

Svaka cast draga Simona vidim da su spoznala Krista,samo ustraj u vjeri i bit ce ti puno lakse,vjeruj mi,nemoj se obazirat na svakojake uvrede i omalovazavanja oni su se odavno okrenuli od Krista,neki krenu tim putem ali brzo odustanu jel nije to put kakvim bi ga oni htjeli,ali put prema Bogu nije lagan on je trnovit i do Boga se ulazi na uska vrata,zato se trebamo pomoliti i za njih jel pisano je"Ljubi bliznjega svoga kao bb sebe",i zato draga Simona neka te dragi Bog blagoslovi i vodi kao do sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije