Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara u maslenici

Renata Sopek pokazala nestvarnu figuru u badiću koji joj je istaknuo sve atribute: 'Tijelo iz snova'

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/11
09.08.2022.
u 16:01

Renata trenutno odmara u Maslenici, a ispred kuće pozirala je u crnom dvodjelnom kupaćem kostimu kojim je istaknula sve atribute.

Voditeljica Renata Sopek (43) godinama je slovila za jednu od najatraktivnijih Hrvatica, a nakon što je na jednom izboru pomela konkurenciju i otišla kući s laskavom titulom, Renata se probila i u medijski svijet i godinama bila prepoznatljivo lice RTL televizije. Više od 20 godina provela je radeći kao televizijska voditeljica, no u zadnje vrijeme više je nemamo prilike tako često vidjeti u medijima.

Ali zato na društvenim mrežama ne prestaje oduševljavati svojom linijom koju duguje i zahvalnom fitness načinu života

Renata trenutno odmara u Maslenici, a ispred kuće pozirala je u crnom dvodjelnom kupaćem kostimu kojim je istaknula sve atribute. Istesana figura, vitke noge, bujne grudi, ravan trbuh i uzak struk tako su došli do izražaja. Na sebi je imala još samo slamnati šeširić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Sopek (@renatasopek)

Za svoj je izgled dobila samo pohvale, a u komentarima su joj pisali da s godinama izgleda sve bolje i bolje.

"Tijelo iz snova", "Savršena linija i izgled", "Krasna", "Gori sve"; Predivna ženo": "Divna", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

VIDEO>>Prije dvije godine napustio nas je Rajko Dujmić: Njegove pjesme hitovi su za sva vremena!

Ključne riječi

Komentara 15

ZA
zagabria7
18:03 09.08.2022.

Odmara od čega

Avatar horuk
horuk
17:39 09.08.2022.

Lice, da se prepadneš, usne botoksirane sa duplo od preporucene doze tako da izgleda ko iz SiFi filma. U badicu koji steze stomak i fotoshopirane noge. Bas seksi izgleda. Tako "seksi" može i Ana Mrak Tarač izgledati.

Avatar krcedolac
krcedolac
16:35 09.08.2022.

Za čega atribute? Za kupus gaziti!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije