Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Razgolićena i putena T. Ecclestone poručuje bivšem: Gledaj i pati!

Puno veći motiv da se skine, od honorara, koji joj ionako nije neophodan, 28-godišnjoj brineti bila je pomisao na izraz lica bivšeg partnera kad je vidi ovako zavodljivu, putenu i bez trunke viška kilograma što joj je bivši predbacivao.
08. rujna 2012. u 17:30 21 komentara 232 prikaza
tamara
Foto: Tamara Ecclestone

Ni dva mjeseca bila su dovoljna Tamari Ecclestone da preboli prekid veze s Omarom Khyamijem kojeg je ostavila kad je saznala da čovjek za kojeg se željela udati ima videosnimku seksa s drugom ženom.

U vrućem editorijalu za koji se prelijepa Tamara skinula u seksi crno donje rublje do najvećeg izražaja došle su njene bujne grudi s kojih je teško skinuti pogled. Starija kći šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea pokazala je da ponovno zrači i da je spremna za novu ljubav. Puno veći motiv da se skine, od honorara, koji joj ionako nije neophodan, 28-godišnjoj brineti bila je pomisao na izraz lica bivšeg partnera kad je vidi ovako zavodljivu, putenu i bez trunke viška kilograma što joj je bivši predbacivao. Iz samouvjerenosti kojom džetseterica zrači na fotografijama, uistinu kao da se može pročitati:

- Omare, gledaj što propuštaš i pati! Ljubav lijepe nasljednice i deset godina starijeg Khyamija naglo je završila u srpnju nakon povratka para s krstarenja Jadranom. Tamara je doznala da Omar ima kućni pornić, a olakotna okolnost nije bila ni ta što je snimljen prije nego što su njih dvoje počeli hodati. Na savjet roditelja odmah ga je ostavila.

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo