Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna rock dizalica

Radio Luksemburg - novi singl i videospot ''Otkada ime ti znam''!

Radio Luksemburg
PR FOTO
09.06.2016.
u 16:42

Ovim singlom Radio Luksemburg predstavlja novog pjevača Gregora Grega Klarića

Dugoočekivani novi singl Radio Luksemburga s Gregorom Klarićem kao novim vokalom ove zagrebačke rock grupe konačno je ugledao svjetlo dana!

Otkada ime ti znam“ himnična je ljubavna rock dizalica, a samo jezik pjesmu razlikuje od glazbenih uradaka svjetske glazbene scene. Gregor Klarić odlično se snašao u Radio Luksemburgu, a njegov moćan vokal pravo je osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ovaj mladi Rovinjanin svojim je dolaskom najavio i male promjene u bendu, ili njegovim riječima: „Radimo na novim stvarima što donosi i malo drukčiji ''štih'', ali ostaje naravno prepoznatljivi zvuk RL-a.“

Glazbu i tekst potpisuje Zoran Beloša Beli, dok je za aranžman zaslužan Srđan Sekulović Skansi.

Nakon dva uspješna albuma  – „Radio Luksemburg u boji“ (2011.) i „100 metara do sreće“ (2013.) – osvojenog Porina za najboljeg novog izvođača 2012. godine te nominacije za najbolji pop album 2014. godine, nekoliko hit singlova među kojima su „Idu dani“, „Ako nemam te“, „Tvoje boje“ i „100 metara do sreće“  te nekoliko promjena u postavi benda, Radio Luksemburg se vraća i najavljuje novu aktivnu fazu benda. U punih devet godina djelovanja Radio Luksemburg na svakom je albumu mijenjao pjevača pa je tako Gregor Klarić treći vokal Luksemburžana – nakon Nikole Marjanovića na prvom i Danijela Dizdara na drugom albumu.

Videospot potpisuje Goran Berović, a možete ga pogledati ovdje:

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije