Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispada jadnik

'Radi majmuna od tebe': Duškovi prijatelji bijesni jer se ne razvodi od Karleuše

Duško i Karleuša
Foto: Instagram
1/5
09.05.2019.
u 13:22

Njegovi suigrači i prijatelji najviše su se razočarali kada su pročitali poruke koje je Jelena slala navodnom ljubavniku Vranješu, a u kojima je napisala da supruga vidi kao člana obitelji i prijatelja.

Nogometaša Duška Tošića suigrači iz nogometne reprezentacije Srbije savjetovali su da se rastane od supruge Jelene Karleuše. Tvrde ga ona ''pravi majmunom u javnosti'', prenosi Kurir.

– Svi znaju koliko su se Jelena i Duško voljeli, a možda se vole i dandanas. Međutim, njena navodna prevara s nogometašem iz Banje Luke ostavila je neizbrisiv trag, zbog čega Duško ispašta. Bez obzira na to što ni on nije nevin, kolege su ga savjetovale da ostavi pjevačicu. Neki mu govore da je izigran, dok mu drugi pričaju kako u javnosti ispada smiješan paćenik koji trpi poniženja te da nijedan normalan muškarac ne bi dopustio da mu se supruga ponaša na takav način i pravi ga majmunom – otkrio je izvor za Kurir te dodaje da je Duško odavno svjestan toga i da je napravio dobar korak kada je Jeleni uručio papire za razvod dva dana prije smrti njegove majke.

Njegovi suigrači i prijatelji najviše su se razočarali kada su pročitali poruke koje je Jelena slala navodnom ljubavniku Vranješu, a u kojima je ona napisala da supruga vidi kao člana obitelji i prijatelja.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samograd
14:59 09.05.2019.

Vanzemaljci ipak postoje! Ima života u svemiru!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije