Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratko suđenje

Ceca tužila Karleušu, a danas su se susrele na sudu

Foto: Kurir.rs Screenshot
1/4
08.05.2019.
u 16:03

Nakon što je prošlo suđenje izbjegla, Jelena Karleuša ovog puta morala se pojaviti na novom zakazanom ročištu kao optužena stranka. Naime, Svetlana Ceca Ražnatović tužila ju je zbog klevete da je naručila ubojstvo Zorana Davidovića Ćande.

Pjevačica Jelena Karleuša (41) prva je ušla u sudnicu kako bi se suočila s Cecinim optužbama za klevetu , ali također je i prva izašla iz Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu , prenosi Kurir.rs.

Naime Kurir piše kako je optužena tražila izuzeće i zbog toga je suđenje odgođeno. Prošavši pored novinara, obučena kompletno u crno Jelena Karleuša odbila je davati bilo kakve izjave nakon suđenja s kojeg je izašla neraspoložena.

 

 

Potpuno suprotno djelovala je Svetlana Ceca Ražnatović koja je izašla nasmijana i raspoložena čiji je odvjetnik otkrio novinarima što se zapravo događalo u sudnici.

Podsjetimo, Ceca je Jelenu Karleušu tužila zbog Karleušinih izjava u jednom dnevnom listu da je ova naručila ubojstvo Zorana Davidovića Ćande, a na današnjem kratkom suđenju Karleuša se pojavila u crnom od glave do pete.

Pogledajte koji Hrvati javno svjedoče vjeru.

Ključne riječi

Komentara 7

KO
koki
17:43 08.05.2019.

Karleuso, karleusu da li ti je uso? A isto tako zelim svima na HRT da im duboko udje ( mislim onaj od magarca) kad nas vec toliko bombardiraju sa kaleusom, regionom i i vestima iz komsiluka. Idite bre da se lecite, bre

KO
KomentatorEU
17:34 08.05.2019.

A kada će sledeće ročište da odem po autogram, uzet ću jedan i za vas dragi moji srboljubci

BI
Biouskoli91
19:17 08.05.2019.

Vi fakat niste normalni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije