Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UDARAC

Duško je Karleušu varao s dobro nam poznatom starletom

Duško i Karleuša
Foto: Instagram
1/5
04.05.2019.
u 13:23

Bio je uporan i svaki joj je dan slao poruke, ali Soraja u početku nije bila zainteresirana. Nije ga dobro poznavala, pa nije bila sigurna je li on ozbiljan udvarač te se nije željela upustiti u tu vrstu avanture - kazao je izvor

Ne prestaju problemi za folk zvijezdu Jelenu Karleušu. Kako piše Kurir, čini se kako ju je suprug Duško Tošić varao sa Sorajom Vučelić, starletom dobro poznatoj široj javnosti nakon sudjelovanja u regionalnom Big Brotheru  2011. godine. 

- Duško je poludio za Sorajom. Bio je uporan i svaki joj je dan slao poruke, ali Soraja u početku nije bila zainteresirana. Nije ga dobro poznavala, pa nije bila sigurna je li on ozbiljan udvarač te se nije željela upustiti u tu vrstu avanture. Međutim, Duško je sve radio kako bi ju osvojio. Govorio joj je kako nema zgodnije i ljepše djevojke od nje - kazao je izvor za Kurir dodajući da je toliko bio opčinjen njome da joj je kupi Cartierovu ogrlicu optočenu dijamantima vrijednu 60 tisuća eura. Soraja je čak i odlazila kod njega u Istanbul, a Duško joj je pričao da će se razvesti od Jelene i nju predstaviti kao novu djevojku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My "judge" face when i saw 63kg on balance today 🙄🐽 🤦‍♀️

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

-  On ju je držao kao malo vode na dlanu i obasipao ju je poklonima, a narukvica je najskuplja od svega što joj je kupio. Iako je bio divan prema njoj, Soraja se pred Novu godinu počela  hladiti i prestala se viđati s njim. Duško joj i dalje piše, zove je da dođe kod njega u Kinu, ali ona zasad taj poziv nije prihvatila - kazao je Kurirov izvor. 

Pogledajte video: Ovo su najkraći zvjezdani brakovi

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

HO
HornedRapid
17:57 04.05.2019.

Zafalilo debilnih "vijesti", pa si skočio u komšiluk? :))

Avatar Grunf
Grunf
14:22 04.05.2019.

bit će da im je Varga izvor,ko i Mamiću

NN
nista_ne_znam
13:35 04.05.2019.

Kako je krenulo još će na kraju ispasti ljubavni četverokut, Karleuša sa Sorajom, a Duško sa Tošićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije