Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezuvjetna ljubav

Princ William i Kate nisu potpisali predbračni ugovor

vjenčanje (1)
Pixsell
02.05.2011.
u 09:47

Obitelj je vojvodu od Cambridgea savjetovala i molila da potpiše predbračni ugovor, no William je zaključio da dovoljno vjeruje svojoj Kate

Iako su se svjetski mediji raspisali o predbračnom ugovoru princa Williama i Kate Middleton, posebno o tome kako će sadašnja vojvotkinja do Cambridgea razvodom izgubiti djecu, na vidjelo je izašla prava istina. Kraljevski kabinet jučer je otkrio da predbračni ugovor uopće nije potpisan. Odvjetnici kraljevske obitelji dugo su uvjeravali princa Williama koliko je važno da predbračnim ugovorom osigura svoju imovinu, no zaljubljeni princ nije htio čuti za to.

Zaključio je da svojoj Kate bezuvjetno vjeruje te da im takav papir nije potreban.

Kraljevski supružnici vikend nakon vjenčanja proveli su u dvorcu Windsor u Škotskoj, a medeni mjesec koji će potrajati dva tjedna odgodili su zbog Williamovih poslovnih obveza.

Komentara 4

ZG
zgenije
11:24 02.05.2011.

Nema brige. Ako bude potrebno riješit će oni problem neformalnim metodama. Ne bi bilo prvi put.

SA
sandrina
11:48 02.05.2011.

I dok svaka profesija snosi neke konzekvence za svoje greške, novinarstvo je podmuklo zlo ovog svijeta koje nonšalantno protura informacije među ljude čineći i stvarajući svakakve klime i ozračja, formirajući javno mišljenje krda u kojem osamljeni promoćurni pojedinac ispada crnaa ovca ili bijela vrana. Mediji potiho, cinično, u backstageu potpaljuju vatre, podgrijavaju uzavrele situacije, natežu napetosti do puknuća, a onda se lagano fućkajući udaljuju s mjesta zločina zadovoljno trljajući ruke ostvarenim zadatkom i profitom.Novinarstvo se ne ispričava za krive informacije; ne kažnjava kriminalca u zločinu zvanoj proturena LAŽ;novinarstvo se ne crveni od srama zbog krivih dojava i iskrivljenih slika koje odašilju....Novinarska sila ide dalje, gazi preko živih i mrtvih u Makjvelističkom stilu da bi ostvarilo svoj cilj: ne informirati, nego obmanuti, zavesti i izmanipulirati masu koja u ovoj dokonoj medijskoj formi vidi Boga...

Avatar Časna seka
Časna seka
14:24 02.05.2011.

Katica je moderna žena. Ne znam dal će joj jedan ćelavi muž biti dovoljan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije